Rihanna mindig változatosan viseli a frizuráját, többféle fazont kipróbált már a rövidtől a hosszúig, és még a szimpla vágásokat is izgalmassá tudta tenni. Az idei frufrudivat az ő figyelmét sem kerülhette el, saját szépségmárkájának kampányában egy franciás kis variációval rukkolt elő.

hirdetés

A 33 éves énekesnő laza, sportos és néha kicsit merész stílusához remekül illeszkednek a nőies és vagány frizurák. Rihanna az elmúlt években szó szerint mindent kipróbált: kísérletezett a szőkével, a vörössel, az oldalt felnyírt, valamint a pixie és a bob fazonokkal. Általában a hajvágásokkal sem finomkodik, ősszel például bevállalta a múltból visszatérő,  retró hatású focistafrizurát, ami nagyon jól állt neki.

A hóbortjait nehéz követni, legújabb fotóin már egy egészen rövid fazonnal pózol. Az ő esetében már igazán nehéz megállapítani, mikor visel parókát és épp milyen színű vagy fazonú a haja valójában, hiszen szinte minden róla készült képen más a frizurája.

Idén a frufru mondhatni, reneszánszát éli, és sok, korábban sikkesnek számító, ám méltatlanul mellőzött fazon került be a trendek közé. Ha inspirációra van szükségünk, akkor a múltbéli variációk közül érdemes szemezgetni, hiszen Audrey Hepburn vagy Jane Birkin frufruval kiegészített hajviseletei örök klasszikusnak számítanak.

Rihanna pimasz kis frufruja minden hajviseletet felpezsdít

Úgy tűnik, Rihanna is a jól ismert vágásokból inspirálódott, hiszen a legújabb fotóin egy franciás kis frufrut visel, ami csodásan kiegészíti a lágyan ondolált, tengerparti hatású frizuráját.

A fodrász ebben az esetben nem törekedett a tincsek tűpontos levágására, illetve a formázásnál sem volt szempont a precizitás. Rihanna frizurájában megjelennek a shag fazonra jellemző laza hullámok, ám az arcához közel eső fürtök finoman rövidülnek, épp mint a mullet esetében.

A két frizura egyvelege már önmagában is nagyon különleges hatást kelt, a lezser, franciás frufru pedig csak még izgalmasabbá varázsolja a végeredményt.

Rihanna a Fenty Beauty szájfényeit reklámozza, vagyis a saját kampányában jelent meg új frizurájával. A cseresznyepiros árnyalatú ajaktermékhez narancsos, meleg színvilágot kreált a kreatív csapat, ez a képeken is érződik. Dennis Leupold fotózta a 33 éves énekesnőt, a hajviseletét Yusef álmodta meg. A fodrász már évek óta dolgozik a sztárral, az összes eseményre ő kreálja a különleges viseleteit.

Bár a reklámkampányban a szájfény a központi elem, a reflektorfényt mégis ellopja Rihanna frizurája. Az énekesnő hajviselete könnyedén elkészíthető, a lágy loknikkal megspékelt fazon, valamint a trükkös frufru pedig igazán dús hatást kelt. A jól ismert vágástechnikák keveredése hatalmas sikert aratott, biztos, hogy nem most látjuk utoljára ezt a megoldást!

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés