A 33 éves énekesnő az elmúlt években bebizonyította, hogy szinte bármi jól áll neki. Igazán széles skálán mozog a stílusa, így nem meglepő, hogy sokszor láthatjuk divatos slágerdarabokban. Kedveli a nőies kreációkat, amelyekben megvillanthatja formás alakját, ám a túlméretezett pulóvereket sem hanyagolja. Van azonban egy visszatérő divatelem, ami régóta jelen van Rihanna ruhatárában: ez a melegítő.

hirdetés

Rihanna imádja a divatot, és nem retten meg a merészebb összeállításoktól. Rendszerint az alkalomhoz illően öltözik, sőt, sokszor lélegzetelállító kreációkkal kápráztatja el közönségét. Pár éve a MET-gálán igazán kitett magáért, a 25 kilós ruhájának láttán mindenkinek leesett az álla. Imádja a hollywoodi csillogást, és minden alkalmat megragad arra, hogy egyedi stílusát megcsillanthassa a vörös szőnyegen.

A hétköznapokon is gyakran látni csinos, nőies kreációkban, amelyekhez sokszor magassarkút visel. A lazább szereléseit úgyszintén nagy gonddal komponálja meg, ezért még egy egyszerű farmert is képes sikkesen viselni. Imádja a különféle kiegészítőket, és gyakorta színesíti megjelenését formabontó táskákkal, cipőkkel – ez alól a melegítők sem jelentenek kivételt.

Rihanna jól érzi, hogyan lehet divatos és menő cucc a melegítő

A melegítők az utóbbi szezonokban valóságos divatelemmé avanzsáltak. Elsőként a kapucnis pulóverek kerültek be az utcai öltözékekbe, majd megjelentek a kényelmes mackónadrágok. A stílusmixelő irányzatoknak köszönhetően a lezser pamutanyagból készült kreációk manapság már bármivel összeboronálhatóak.

A kapucnis pulóverek jól mutatnak sikkes miniszoknyákkal, ám a midifazonú, pliszírozott kreációkkal úgyszintén remekül variálhatóak. A joggerek prímán muzsikálnak az elegáns szövetkabátokkal, ám vagány bőrdzsekivel kiegészítve egyaránt megállják a helyüket.

 

A 33 éves énekesnő nőiesen laza stílusához hozzátartoznak a melegítőnadrágok, amelyek az elmúlt években igazán különleges formában kerültek be a szereléseibe. Rihanna nem ragadt le a jól bevált stílustrükköknél, hanem magassarkúval, és nőies, elegáns kiegészítőkkel bolondította meg a kedvenc darabjait.

A lezseren sikkes stílus nagyszerűen passzol az énekesnőhöz, aki nem spilázza túl a dolgokat, de szívesen visel sikkes darabokat. Bár a stílusmixei elsőre meglepőnek tűnhetnek, Rihanna mégis elképesztően vagány a szerelésekben!

 

Kiemelt kép: Angel Manzano/WireImage / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés