A sminkdivat után a manikűrök trendjeit sem kerülik el a krémes tejeskávészínek, melyek meghozzák az őszi hangulatot.

hirdetés

 

A latte makeup után nem kellett sokat várni a tejeskávészínek palettáját felvonultató körömfestési trendekre, melyek nyomban beférkőztek az őszi manikűrök közé. Bár a tejeskávé minden évszakban nagy kedvenc, ősszel különösen szívmelengető tud lenni, krémes, lágy habjával könnyen rabul ejti az embert, miközben a színvilága is jól passzol a lombhullató időszakhoz.

Várható volt, hogy ez a szépségdivat nem hagy alább a nyár lecsengésével, hiszen kötött színhasználata ellenére rengeteg lehetőség rejlik benne. A manikűrtrendekben ugyan nem tűnnek túlságosan csábítónak a barna tónusok, de krémszínekkel lágyítva cseppet sem tűnnek morózusnak és komornak.

Az őszi manikűrök sem maradnak ki a tejeskávészínek őrületéből

Míg a natúr körömfestési divatot a láthatatlan manikűrök uralják, az őszi palettán már megjelentek a tejeskávészínek. Az utóbbinál is szerepet kapnak a krémes, púderes, világos árnyalatok, sőt, a kávétónusok mellett a csillogó glitterek éppúgy felbukkanhatnak, csak úgy utalásképpen az éppen felfutó, fémszíneket halmozó trendre.

Nagyon lágy, finom körömdizájnok születhetnek a kávébarnákkal, a drapp és krémárnyalatokkal, sőt, a tejhabba belerajzolt jópofa mintázatok úgyszintén inspirálhatnak a körömfestési technikák vegyítésében.

Krémes kávécsepp, finom színkontraszt és gyöngyházfényű finish jellemezheti a tejeskávészínű őszi manikűrök típusait, de kedvedre cifrázhatod a végeredményt a már jól bevált díszítési módokkal.

Készíthetsz ombre változatot, lágy színátmenetekkel, mint amikor összekavarod a tejeskávét, vagy akár minden körmödet más-más kávétónussal boríthatod be.

Ide egy kis csillám, oda egy kis kávébabárnyalat, és máris kész az ízléses, kellemesen nyugodt őszi hangulatot árasztó manikűr.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés