Nem kellett sokat várni, hogy körömfestés terén is viszont köszönthessünk egy viszonylag retró trendet. A francia manikűr a 2000-es évek elején iszonyat népszerű volt, a celebektől kezdve mindenki ilyet hordott. Vagy akart. Aztán hirtelen eltűnt, hogy most újult erővel térjen vissza az életbe.

hirdetés

A francia manikűr sosem volt még ilyen vagány

A francia manikűr egyébként nem a 2000-es évek találmánya, először a ’70-es években kezdték viselni a gazdagok, ugyanis státusszimbólumnak számított. Később aztán mindenki számára elérhetővé vált, csak egy gond volt vele. 2010- től egyre látványosabb körömdíszítések uralkodtak el, amik mellett a francia mani kissé unalmasnak tűnt.

Ezért aztán hamar a sutba került, egészen mostanáig. Alig meglepő módon most is a hírességek hozták vissza, mint Bella Hadid, Kendall Jenner, Ashley Graham, de sokkal látványosabb, kreatívabb formában. Különleges színek, formák jellemzik a francia manikűrt 2019-ben, ami cseppet sem mondható unalmasnak.

A fekete-fehér színpáros ősszel nagyon fut, próbáld ki a körmeiden is. A csúsztatott festés még különlegesebbé teszi ezt a manit.

Bátran kísérletezz egyéb színekkel is, sőt egyszerre többet is keverhetsz. A festés formája itt is rendhagyó, amitől sokkal izgalmasabb lesz az összkép.

A körömvég festése lehet szélesebb is, ilyenkor jó választás lehet az arany szín, ami kifinomulttá teszi ezt az egyébként merész formát.

Bella Hadid is az új francia manikűrre esküszik, az ő körmein a hagyományos verzió egy kreatívabb formája látható.

A zöld is nagyon sikkes szín ősszel, és duplán divatos lehetsz, ha a körömvég teljes szélességébe viszed fel a színt.

Nemcsak a köröm vége, az alapszín is lehet eltérő, a nude-hoz például remekül passzol a vibráló, elütő narancssárga.

Holografikus körömmel is elég menő lehetsz.

Ha mégis inkább a hagyományos verzió híve vagy, feldobhatod kövekkel, gyöngyökkel a körmöd, amik szintén nagyon divatosak a szezonban.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás: