Ezért a körömért bolondulnak most a nők. A tejfehér manikűr elegáns, nőies, roppant finom, mégis különleges összképet teremt.

hirdetés

A tejfehér manikűr most a nők kedvence

Van, hogy az élénk árnyalatok tarolnak a körömdivatban, ám ezúttal egy visszafogott, kifinomult manikűr került a középpontba. Mondják, hogy a kevesebb néha több, ami a tejfehér manikűrre abszolút igaz. Semmi extra nincs benne, mégis hatalmába kerítette a celebvilágot, s egyúttal az utcai divatban is felütötte a fejét az áttetszően csillogó fehéres körmök őrülete.

Noha ez a verzió is fehér, nem a szimpla, jól megszokott tónusra kell gondolni. A lakk nem mattul be, nem tömör, gyakorlatilag enged némi átláthatóságot, olyan, mint a tej vagy a felhők. Kissé rózsaszínes, kissé márványos, mégis egységes és letisztult összképet teremt.

Cseppet sem meglepő, hogy a körömtrendek is elindultak egy természetesebb, könnyedebb irányba. Elég csak a sminkeket alapul venni. Manapság már kevesen használnak magasan fedő alapozókat, sokkal inkább a naturális, visszafogott megjelenés számít menőnek. Ebből adódóan a manikűrök között is az áttetsző tejfehér lett a legtrendibb változat.

A visszafogottsága miatt tökéletes választás elegáns alkalmakra, akár menyasszonyi, esküvői manikűr is válhat belőle. A tejfehér minden ruhához tökéletesen passzol, akár hófehér, ekrü vagy csontszínű kreációról van szó.

Jennifer Lopez is tejfehér körmöt kért a sztárkörmöstől az esküvőjére. Az énekesnő mindig gondosan ügyel arra, hogy a manikűrje tökéletesen rendben legyen, nem meglepő hát, hogy az egyik legtrendibb, legvisszafogottabb körömtónust választotta a nagy napra. A tejfehér manikűr trendje azóta csak még inkább felívelőben van, a rajongók kapásból ihletet merítettek J.Lo körmeiből.

Díszesen is visszafogott

A tejfehér körmök már önmagukban különlegesek és szépek, de sokan kérik a manikűröstől, hogy egy kicsit bolondítsa meg az eredményt. Szerencsére az áttetsző fehéres tónus tényleg mindenhez remekül passzol, így gyakorlatilag bármilyen minta szuperül mutat rajta.

A legtöbben egy kis csillámmal dobják fel az összképet, ami lehet arany, rózsaszín vagy ezüst, a különféle verzióknak csak a képzelet, na meg a körmös repertoárja szab határt. Vannak azonban, akik a merészebb díszítéseket éppúgy bevállalják, ám a tejfehér körmök még ebben a formában is visszafogottnak és letisztultnak hatnak.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés