A legszebb körömtrendek idén ősszel igazán nőies és garantáltan nyerő színeket hozott, a legnagyobb meglepetést talán a lila okozta. Ebben az évben a ruhák között is sikkesnek számító szín olyannyira berobbant, hogy a manikűrdivatban is megvetette a lábát. Ez az árnyalat mindenesetre vidámságot csempészhet a borús, szomorkás, hűvös napokba. Természetesen a jól megszokott, évszakhoz tökéletesen passzoló színek sem maradhatnak ki a palettából.

hirdetés

A vadító minták is garantáltan nyerő körömtrendek idén ősszel

Nem csupán a lila árnyalatainak felkapottsága okozhat meglepetést idén ősszel, a különleges minták is kifejezetten sikkesek. A sokak által kedvelt letisztultság mellett divatosak a kézzel festett, színes motívumok, valamint a minél feltűnőbb és csillogóbb kreációk is.

Vadítóan nőies bordó

A piros különböző árnyalatai egész évben hódítanak, azonban a hideg évszakokban különösen nagy kedvencnek bizonyulnak. Ez a szín gyakorlatilag soha nem megy ki a divatból, egy dögös piros szettel és vörös rúzzsal párosítva garantáltan nőies külsőt kölcsönöz.

 

A legtipikusabb őszi színek: barna és sárga

A barna automatikusan eszünkbe jut, ha az őszre gondolunk, éppúgy, mint a sárga, hiszen a fák is ezekben a színekben pompáznak a hideg idő beköszöntével. A két árnyalat önmagában is megállja a helyét, azonban egymás mellett szintúgy elképesztően mutatnak. Egy falevélmintázat pedig garantáltan őszi hangulatot kölcsönözhet a megjelenésednek.

 

Az őszi komorságot tükröző szürke

A szürke egy igazán visszafogott szín, azonban emiatt tökéletesen passzol az őszi hónapok komorságához. A szürkére festett körmök előnye, hogy szinte bármilyen színnel kombinálhatók, így a legtöbb ruha- és sminktónussal összhangot teremthetnek.

 

Az idei kedvenc árnyalat: a lila

A lila szín az idei év sztárja. Legyen szó ruhákról, kiegészítőkről vagy akár a körömdivatról, minden formában elképesztően sikkes és nőies. Az őszi trend meglepő újdonsága ez az árnyalat, ami a komor, szomorkás időjárásban feldobja a napokat egy kellőképpen színes és ehhez passzoló szettel viselve.

 

Különleges és merész minták

Vállald be bátran a különleges, vad mintákat is, hiszen idén a körömtrendnek csupán a képzelet szab határt. Egy jól megtervezett, egymáshoz passzoló színárnyalatokat tartalmazó mintás köröm is lehet elképesztően nőies és sikkes. Egy megfelelő mintázat optikailag nyújthatja az ujjakat, az állatmintákkal pedig biztosan nem lehet mellélőni, hiszen nemcsak körmökön, de ruhák között is kifejezetten divatos ebben az évben.

A hetvenes évek kedvenc mintázatai közül is bátran válogathatsz, különösen a nonfiguratív és a korszakra jellemző tapétaminták jönnek vissza a divatba.

 

Ragyogóan csillogó körmök

A csillogás idén ősszel különösen sikkes, így biztosan nem lehet félrenyúlni egy feltűnően ragyogó manikűrrel. Ha a legtrendibb őszi színekkel kombinálod, garantáltan nőies és trendi lehetsz a hűvös évszakokban.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés