A sztárok körmöse szerint ezek a legerősebb körömtrendek az idén, amelyek közül érdemes válogatni. Jennifer Lopez és Selena Gomez is imádja a gyönyörű manikűröket.

hirdetés

Tom Bachik egy világhírű körömszakértő, aki olyan sztárok manikűrjéért felel, mint például Jennifer Lopez, Selena Gomez, Camila Cabello vagy Margot Robbie. Mindig tisztában van az aktuális trendekkel, különleges és letisztult körmöket készít. A követőinek rendszerint megmutatja, hogy a sztárok milyen körömstílusokért és dizájnokért rajonganak, posztjaiból bőven lehet inspirációt meríteni. Ha te is olyan menő körmöket szeretnél, mint amit a hírességek viselnek egy-egy jeles esemény és fotózás alkalmával, ezeket az irányzatokat nem árt figyelembe venned.

A sztárok körmöse szerint ezek a legmenőbb körömtrendek

Minden szezonban akadnak különösen népszerű manikűrök, ám vannak olyanok, amelyek évszaktól függetlenül, egész évben divatosak. Tom Bachik mindig mutat néhány inspiráló körömfestést, amit érdemes kipróbálni. Selena Gomez a színes, merész körmöket részesítette előnyben az elmúlt időszakban, egyáltalán nem finomkodott az árnyalatokkal. A neonos, vibráló tónusok remekül passzolnak a napsütéses hangulathoz, még akkor sem lehet hibázni velük, amikor visszafogottabb stílus uralja az öltözéket és a megjelenést.

Bár Jennifer Lopez általában visszafogottabb manikűrt visel, előfordul, hogy ő sem mond nemet a pezsdítő tónusokra. Tavasszal és nyáron jöhetnek az üdébb tónusok, a látványosabb körmök abszolút beleférnek a hétköznapi megjelenésbe, ráadásul a gyönyörű színek most hihetetlenül trendinek számítanak.

A sztárok körmöse szerint a krómos csillogás is elképesztően divatos, a ragyogó manikűr nem csak az ünnepi időszakban népszerű. Videón mutatja meg, hogy ő miként készíti el a visszafogott, nőies körömdizájnt.

Ha kerülöd a feltűnést, ám mégis valami nőiesre és kifinomultra vágysz, érdemes egy finoman csillogó, már-már átlátszó verziót választanod a körömtrendek közül. Margot Robbie például rajong a leheletnyi festésért, ami elegánsan visszafogott, ráadásul természetes hatást kelt.

Idén az öltözködésben is előtérbe kerül a dögös vörös, nem meglepő, hogy a klasszikusan nőies árnyalat a körömtrendek között ugyancsak élen jár. Selena Gomez simán bevállalja a tűzpiros manikűrt, és milyen jól teszi! Még hosszú körmök sem kellenek ahhoz, hogy érvényesülni tudjon egy látványosabb árnyalat.

Kiemelt kép: Todd Owyoung/NBC via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés