Kate Hudson gyönyörű nő, akinek sokkal jobban áll a természetesség, mint az erős makeup, ezért a mindennapi sminkje főként a leheletfinom, natúr vonalat képviseli. A Vogue magazin kedvéért azt is megmutatta, hogyan készíti elő a bőrét a sminkelésre, hogy frissen, üdén ragyogjon.

hirdetés

Kate Hudson mindig sikkes és elegáns a vörös szőnyegen, a színfalak mögött azonban ő is szereti lazára venni a figurát, ezért a mindennapi sminkje is roppant egyszerű. Mivel a magánéletében gyakran jóval több szereppel zsonglőrködik, mint a hivatásában, nem szereti túlbonyolítani a szépítkezést, a jó megjelenés azonban fontos számára.

Háromgyermekes anyukaként igencsak be kell osztania a kevéske szabadidejét, de mivel lételeme, hogy egyszerre sok mindent csináljon, nem mond le a mindennapi testmozgásról, hanem inkább rugalmas időbeosztásban űzi. Emellett egészségtudatosan étkezik, és az aktív kikapcsolódás híve, például szívesen kerékpározik vagy kirándul a családjával.

Bár a forgatások többnyire nem egymást érik, gyakran hónapok telnek el két nagyobb volumenű munka között, a színésznők élete nem csak annyiból áll, hogy szépen kisminkelik őket, és elmondják a szövegüket a kamerák előtt.

Rengeteg eseményre hivatalosak, amelyeknek csak egy részét teszik ki a filmpremierek és a díjátadó gálák. Jótékonysági rendezvényekre, beszélgetős műsorokba is gyakran elhívják őket, mindemellett ott vannak az interjúk, a magazinfotózások, a népszerű arcokat pedig a luxusmárkák is előszeretettel foglalkoztatják. Ezért idejük nagy részét a nyilvánosság előtt töltik, így érthető módon az átlagnőknél valamivel több időt fordítanak a külsejükre.

Kate Hudson azonban olyan típus, aki számára nemcsak a jó megjelenés, hanem az időhatékonyság is fontos, ezért sokkal nagyobb figyelmet fordít arra, hogy belülről támogassa szépségét, így kevesebb időt kell fordítania a kencézésre.

Kate Hudson mindennapi sminkje roppant visszafogott és egyszerű

A Vogue számára készített videóban azt is elárulja a színésznő, hogy a meditáció híve, amit még édesanyjától, Goldie Hawntól tanult, aki csak mentális fitnesznek nevezi ezt a tevékenységet. Hudson általában egy frissítő arcmaszkkal köti össze a tízperces feltöltődést, hiszen a lélek és a bőr igényei gyakran összecsengnek.

 

A bőrünk mindenre reagál, ami bennünk zajlik, magán viseli a stressz, a szorongás, a szellemi és testi kimerültség nyomait, így egészen észszerű, hogy ha a szépségünkkel akarunk törődni, elsősorban belül kell rendet tennünk, máskülönben nem sok hatása lesz a kencéknek.

A rendszeres testmozgás és a tudatos étkezés mind-mind szerves részét képezi a színésznő bevett módszereinek, ugyanakkor az étrend-kiegészítők hosszú távú hatására is gyakran támaszkodik.

Saját táplálékkiegészítő és szépségmárkája van, a piacra dobott termékeinek az összetétele pedig részben az ő tapasztalatain alapszik.

Jól tudja, hogy egy hosszú nap után belső és külső gondoskodásra egyaránt szüksége van a bőrnek, hogy reggel ne tűnjön nyúzottnak, ezért a napot egy bőr-, köröm- és hajerősítő löttyel indítja.

Sminkelés előtt különös figyelmet fordít a szemkörnyék ápolására, ahogy azt a videóban is említi, mindenki mást szeret hangsúlyozni, kiemelni az arcán, ő főként a szemeire koncentrál a smink esetében is, éppen ezért ügyel arra, hogy a környező terület kellően felfrissüljön, „felébredjen” a sminkelés előtt.

Dupla szemmaszkot tesz fel, miközben letolja a napindító szépségitalát, és elárulja, hogy bár a rutinja mindig ugyanazokon a lépéseken alapszik, a kozmetikumokat gyakran váltogatja. Szeret új dolgokat kipróbálni, gyakran az általa jól ismert sminkesektől les el egy-egy szépségfogást, akik abban is segítenek neki, milyen hatóanyagokkal ápolja és táplálja bőrét. Mivel érzékeny az arcbőre, többnyire tiszta kencéket és sminktermékeket használ, de az is szempont számára, hogy ne tolja túl az egyszerre alkalmazott készítményeket.

Kate Hudson mindennapi sminkje roppant egyszerű, és az előkészítő ápolással együtt is alig haladja meg a tíz percet. Bár a színésznő csúcsformája mögött rengeteg munka áll, azok a lépések, amelyeket megtesz a szépségéért, egyúttal az egészségét is szolgálják, tehát elsősorban a belső támogatás híve, annak ellenére, hogy szereti sminkelni magát, és odáig van a hatékony kencékért.

Szimpla hétköznapokon csak leheletnyi, natúr sminket visel, melynek elkészítési módját lépésről lépésre mutatja be a Vogue Beauty Secrets videójában.

Kiemelt kép: Dave J. Hogan/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés