A hölgy besétált a szalonba, az átalakítás pedig olyan jól sikerült, hogy még ő is alig ismert magára az új frizura és a finom smink láttán. Döbbenetes, mennyit jelent egy szuper fazon és egy könnyed makeup.

hirdetés

Látványos átalakítás a frizura és a smink erejével

A vonások minden esetben adottak, a genetikával aligha lehet trükközni, na persze a plasztikai sebészet már-már nemigen ismer határokat. Azonban nem mindenki szeretne kés alá feküdni azért, hogy egy kicsit felfrissüljön, fiatalodjon a megjelenése. Bármilyen hihetetlenül hangzik, sokszor egy új frizura és egy könnyed, természetes hatású smink is elegendő ahhoz, hogy a kisugárzás egészen más fényben ragyogjon.

Egyesek éveken át ragaszkodnak a hosszú frizurához, ám a lenőtt, kopott és elsárgult festék, valamint a töredezett hajvég csúnyán lerombolja a nőies összképet. Abszolút egyénfüggő, hogy kinek mi áll jól igazán. Persze van olyan arckarakter, amelyhez kizárólag a hosszabb tincsek passzolnak, ugyanígy számos esetben látható, hogy az előnyös vonásokat a rövidebb fazon emeli ki csak igazán.

Ez a hölgy döbbenetesen átalakult a szakemberek kezei között, megszabadult hosszú, elvékonyodott loboncától. A vágás mellett a finom festés és a könnyed smink is sokat dobott az összképen. Csodálatos, ahogy előtérbe kerültek gyönyörű vonásai.

 

Frizurája nem csak egészségesebb lett, a teljes megjelenése felfrissült a finom szőkés tónusnak és a rövid fazonnak köszönhetően. A sikkes külső sokszor olyan nüansznyi változtatásokon múlik, mint a vágás iránya, a tincsek vastagsága, az új tónus melegsége vagy egy szimpla frufru.

Az átalakítás azonban teljes mértékben természetes, befogadható eredménnyel szolgált. A szakember célja nem az volt, hogy maximálisan elfedje a barázdákat, eltakarja az öregedés apró, finom jeleit. Az előnyös arcvonásokat helyezte előtérbe, a tekintet került a fókuszba.

A frizura sem egyszerű, szimpla fazon, mégsem hat mesterkéltnek az összkép. Az aszimmetrikus bob akár éveket faraghat le az életkorból, ráadásul az elgyengült, elvékonyodott, lelapuló tincseket is látványosan felturbózza. Tartást ad az erőtlen, vékony szálaknak, ezáltal izgalmassá, fiatalossá varázsolja a kisugárzást.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés