Kate Hudson a közösségi médiában főleg sportos holmikban mutatkozik, ám az elegáns stílus sem áll távol tőle. A 42 éves színésznő minden vörös szőnyeges szettbe belevisz valamilyen izgalmas részletet, megjelenése épp ettől különleges és egyedi.

hirdetés

A vörös szőnyegen mindenki igyekszik a maximumot kihozni magából, szinte minden nívós eseményen történik egy-egy emlékezetes divatpillanat. Kate Hudson mindig csodálatos kreációkat visel, és egyik ruha sem nevezhető mindennapinak. A 42 éves színésznő rendszerint belecsempész valamilyen apró részletet a megjelenésébe, amitől igazán szexivé válik az összkép.

Kate Hudson nem óvatoskodik a mintákkal, a csillogással és a színekkel sem, de a mély dekoltázzsal éppúgy mesterien bánik. Zseniálisan lavírozik a szexi és a túlzó hatás határán, épp ettől olyan egyedi.

 

A közösségi médiában Kate Hudson inkább a sportos stílus vonalán mozog

Kate Hudson bátran mutatja magát smink nélkül, valamint egészen széles körű betekintést enged a magánéletébe is. Fantasztikus alakját nem csupán a remek genetikának köszönheti, rengeteg időt tölt testedzéssel, pilatesszel, jógázással . Ebből adódóan leginkább edzőcuccokat visel a szabadidejében, de azokból is igyekszik divatos és csinos darabokat összeválogatni.

A hétköznapokon egyszerűen felkap egy farmert, nem esik túlzásba. Mégis nőiesen és sikkesen mutat rajta a legszimplább összeállítás is.

Amikor jelenése van valahol, azért előszeretettel választja a nőies stílusú ruhákat. Persze a színek, a romantikus elemek és a mélyen dekoltált szabás ezekből sem maradhat ki.

Kate Hudson mindig naprakész, ha divatról van szó. A maszkulin stílusú szetteket is bátran viseli, rajta még ezek a darabok is nőiesen hatnak. Karrierje kezdetén sem volt ez másképp, ám azért stílusa láthatóan sokat fejlődött az idő múlásával, sokkal kifinomultabb és tudatosabb lett az öltözködése.

A finom, könnyed daraboknak éppúgy helye van a szekrényében. Kate Hudson igazán karakán nő, aki erős kisugárzással rendelkezik, ám ezekben a ruhákban teljesen más hatást kelt a megjelenése. Ízlése szerteágazó, nincs behatárolt stílusa, inkább modern életviteléhez és az aktuális tevékenységeihez igazítja a megjelenését. Sokoldalú nő, ezért az öltözködése legalább annyira változatos, mint amilyen ő maga, és nagyszerűen lavírozik az elegancia és a lezser nőiesség között.

 

Kiemelt kép: Stefanie KeenanGetty Images for Baby2Baby/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés