Maye Mask több mint ötven éve tevékenykedik a divatszakmában, és még manapság is aktív. Elon Musk gyönyörű édesanyja valódi pozitív személyiség, rengeteg dolgot csinál egyszerre, hihetetlen ereje van, és úgy tűnik, nem fáradt el. Rendszeresen vállal fotózásokat, és akkor sem mond nemet, ha valahol a smink nélküli arcát kell megmutatnia.

hirdetés

Elon Musk édesanyja, Maye Musk igazán sokoldalú, hiszen évtizedek óta modellkedik, főállásban táplálkozási tanácsadó, emellett könyvet írt és rendszeresen tart előadásokat. Határozott elképzelése van az életről, két diplomával rendelkezik, miközben felnevelt három gyermeket. Mindig is több lábon állt, láthatóan megszokta a pörgős mindennapokat, mert továbbra sem tervez lassítani.

A 73 éves Maye a divatmagazinok egyik kedvenc témája, mivel az idős modell nem csak a fotózásokra öltözik ki. Imádja a divatot, ezért a hétköznapokon is szereti feldobni a megjelenését sikkes fazonokkal és különleges kreációkkal. Nagy gondot fordít a küllemére, ezért a bőrápolást sem szokta félvállról venni.

Maye Musk szépségápolási rutinja rendkívül egyszerű és hatékony

Maye Musk a Vogue magazinnal osztotta meg a bevált praktikáit, és bevállalta, hogy smink nélkül is megmutatja magát. Ez nem számít újdonságnak az idős modelltől, többször szerepelt már címlapon festék nélkül. Maye büszke a ráncaira, nem plasztikáztat, ám a jól működő hatóanyagokra sosem mond nemet, szerinte ennél a fázisnál kezdődik a nett, friss kinézet.

A bőrápolást minden reggel arctisztítással kezdi, majd feltesz egy antioxidánsokban gazdag maszkot, ezt 20 percig hagyja hatni. Ezután szemkörnyékápolót tesz fel, ami ápolja és kíméli az érzékeny bőrt. Ritkán visel rúzst, legtöbbször csak ajakápolót alkalmaz. A smink előtt a fényvédő következik, ez a lépés sosem maradhat ki nála.

 

Az alapozót vékony rétegben teszi fel, hogy ne csomósodjon össze a festék, és ne üljön meg a ráncokban. A következő lépés a korrektor, a szeme alá és a pigmentfoltokra visz fel belőle egy keveset. A rétegeket púderrel fixálja, teszi egységesebbé. A szemöldöke nagyon világos, ezért mindig kiemeli. Az arccsontját kevés púderrel, highlighterrel hangsúlyozza.

A szemsminket nem bonyolítja túl, mindig természetes színekkel árnyalja a tekintetét. A mozgószemhéjra egészen világos, púderes árnylat kerül, míg a mélyítővonalba sötétebb árnyalatot visz fel. A folyamatot szempillaspirállal, műszempillával fejezi be. Ez nem kerül fel mindig, csak a jelesebb alkalmakkor.

 

Maye Musk a frizurájával sem szokott sokat bajlódni. Maye egy rövid fazont visel jelenleg, amit rétegezettre vágott a fodrásza. A tincseit legtöbbször egy kevés hajkencével frissíti fel, majd rögzíti. Ez a vagány, mégis nőies fazon remekül keretezi az arcát, nagyszerűen áll neki.

A táplálkozásra is nagyon odafigyel, sok zöldséget, gyümölcsöt eszik. A hámréteg a legnagyobb szervünk, nagy hatással van rá az elfogyasztott étel, emiatt nagyon odafigyel az étrendjére, úgy gondolja, hogy ez elengedhetetlen. A fényvédelmet tartja a legfontosabbnak, ezért anélkül sosem megy ki az utcára.

 

Kiemelt kép: Paul Archuleta / Getty Images. 

Kép a cikkben: Christian Alminana / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés