Goldie Hawn fiatalon szinte állandó címlapszereplője volt a magazinoknak, a 76 éves színésznő manapság csak ritkán látható divatkampányokban és magazinfotókon, sokkal inkább megválogatja, mihez adja az arcát. Ám ez nem jelenti azt, hogy hanyagolná a reflektorfényt, lehengerlő eleganciájával, nőiességével rendszerint maga mögé utasít mindenkit a  a vörös szőnyeges eseményeken. Ahogy már korábban is tette, most ismét a lányával, Kate Hudsonnal vállalt be egy fotózást, ám ezúttal közös reklámképek készültek róluk.

hirdetés

Goldie Hawn több évtizede a filmszakma egyik megkerülhetetlen alakja. Tehetsége mellett szépségével is kitűnik a sorból, nőies, szexi megjelenése sokáig meghatározta a rászabott karaktereket. Formás, vonzó alakját leginkább az évekig tartó táncos múltjának köszönhette, amit végül a filmezésre cserélt. Főként vígjátékokban szerepelt és komikaként lett híres, karrierje csúcspontján mégis dívaként és szexszimbólumként emlegették, aki a képernyőn keresztül is ujja köré csavarta a férfiakat.

A színésznő már jó ideje felhagyott a színészkedéssel, 15 év kihagyás után vállalta el végül az Ó, anyám című vígjátékot, melyben Amy Schumer édesanyját alakította.

Képek: Paul Morigi, Photo 12/Universal Images Group/Getty Images.

 

A félig magyar származású Goldie Hawn manapság inkább háttérbe vonul, a színészetet az írás kedvéért hagyta abba, emellett pedig rendszeresen jótékonykodik és sok időt tölt az unokáival. 76 évesen is kirobbanó formában van, csodásan néz ki és igazán aktív. Bár korábban plasztikáztatott, és egy időben eléggé túlzásba esett az arcát érintő kezelésekkel, ma már nem a drasztikus beavatkozások híve, és sikerült visszanyernie korábbi arcvonásainak nagy részét.

Az Oscar-díjas színésznő az elmúlt években sem pihent, időnként vállal még szerepeket, ám már nem dolgozik olyan őrült tempóban, mint korábban. Viszonylag hétköznapi életet él, sportol, bevásárol vagy épp biciklizik, persze a vörös szőnyeget sem hanyagolja, nőies kisugárzásával még mindig feltűnést kelt. A megszokott munkák mellett most egy egészen új, különleges dologba fogott bele, mivel a lányával együtt vállalt divatfotózást.

Goldoe Hawn dögös cipőket reklámoz: közös képek készültek a lányával

Goldie Hawn és 42 éves lánya, Kate Hudson számtalan alkalommal megfordult már együtt a vörös szőnyegen. Rengeteg közös felvétel készült már róluk. Magazinok címlapján is pózoltak már együtt, de ez az első alkalom, hogy kampányfotózást vállaltak el ketten.

A színésznők a Stuart Weitzman márka legújabb tavaszi-nyári cipőit reklámozzák, így a legtöbb figyelmet a lábaik kapják. Kate Hudson már régóta együtt dolgozik a márkával, legutóbb a karácsonyi lábbeliket népszerűsítette. Akkor elegáns dívaként pózolt a felvételeken. Most sokkal hétköznapibb felvételek készültek, mivel egyszerűen csak leheveredtek a szófára.

Kate Hudson hasonló utat járt be, mint az édesanyja, eleinte kisebb szerepekkel kezdte, majd valódi szupersztárrá vált. Nagyon hasonlítanak egymásra, a 42 éves híresség örökölte édesanyja bájos vonásait.

 

Igazán bensőséges kapcsolat van kettőjük között, Kate mindig is fontos személynek tartotta az édesanyját az életében. Gyerekként tőle tanulta meg a helyes értékeket, melyeket anyaként ő is továbbadhat a saját gyermekeinek. Goldie Hawn számára egy örök inspiráció lesz. Rengeteg dologban hasonlítanak, többek között tőle örökölte a pozitív életszemléletét.

 

A Stuart Weitzman márka úgyszintén mindkettőjükhöz közel áll. Kate modellkedett már nekik, Goldie Hawn pedig a lábbelikért rajong. Rengeteg Stuart Weitzman darab sorakozik a gardróbjában, már külön részleget kellett nekik elkülöníteni.

Anyáról és lányáról igazán egyszerű felvételek készültek. Bár a cipő lenne a lényeg, a kettőjük közötti összhang annyira megkapó, hogy szinte el is feledkezünk a lábbelikről. Egyszerű ruhákat viselnek, és a környezetet sem bonyolították túl. Csak lazán heverésznek a kanapén, beszélgetnek, nevetgélnek. Tipikus családi pillanatokat örökített meg a fotós. Theo Wenner készítette a felvételeket Malibuban.

 

Kiemelt kép: Rich Fury / Getty Images. 

Kép a cikkben: Theo Wenner / Stuart Weitzmann. 

  • Megosztás: