Jenna Ortega trendet teremtett új frizurájával, ez a hajfazon lesz az idei év nagy befutója!

hirdetés

Jenna Ortega trendet teremtett: ez a hajfazon az év befutója

Jenna Ortega fantasztikus alakításával abszolút berobbant a köztudatba, a Wednesday sztárja azonban nem csupán a sorozatban megvillantott tehetségével nyűgözi le a rajongóit. Öltözködése rendkívül egyedi és különleges, a legutóbbi szettjeit egyértelműen Wednesday Addams megjelenése inspirálta.

Nem csupán az általa viselt holmikban történt változás, a fiatal színésznő a hajvágásra is rászánta magát. Hosszú frizuráját egy rövidebb fazonra cserélte, ám a népszerű bob helyett egy extrémebb, különlegesebb stílust választott. Sokan félnek a rövid hajstílusoktól, ugyanis a nőiességet a haj hosszával állítják párhuzamba, ám Jenna Ortega remek példa arra, hogy sokszor éppen a tépett, rövidke tincsek csalogatják elő a belülről fakadó vonzerőt.

Az octopus stílus egyértelműen az idei év nagy befutója lesz!

Képek: Kevin Winter/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images/Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

 

A rövidke tépett fazon elképesztően dögössé varázsolja a megjelenést, a vékony szálú, gyenge tincsekkel csodát tesz. Látványosan megnöveli a volument, dúsabbnak és határozottabbnak mutatja a hajkoronát. Az elkülönülő rétegek finom hullámokkal mutatnak a legjobban, a kissé bohémnek tűnő összhatás teszi igazán különlegessé az eredményt.

Nem Jenna Ortega az első híresség, aki octopus fazont vágatott magának. Korábban Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber is kipróbálta már a menő hajstílust. A tépett frizura laza, könnyed frufruval mutat a legjobban.

Kép: Miikka Skaffari/Getty Images.

 

Jenna Ortega a rövidebb fazonra szavazott, ám ez a hajstílus hosszabb tincsekkel is remekül mutat. Ha valaki szeretné kipróbálni a 2023-as év egyik legütősebb trendjét, ám nem akar megszabadulni hosszú tincseitől, semmi akadálya a fodrászkodásnak. A szakember úgy is rétegezheti a frizurát, hogy az alsó réteg kellően hosszú maradjon. A tépett, dúsnak tűnő hatást ritkítóolló segítségével érik el.

Ha még tovább szeretnéd fokozni a látványos, dús eredményt, célszerű árnyalt hajfestéssel megbolondítani a tincseket. A balayage technika segítségével elképesztően sikkessé válik a megjelenés, a fény-árnyék játéknak köszönhetően optikailag sűrűbbnek, nagyobbnak tűnik a hajtömeg.

Kiemelt kép: Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: Kevin Winter/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images/Daniele Venturelli/WireImage/Miikka Skaffari/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés