Ez a tehetséges nő különleges módon alkalmazza a smink varázsát, simán lemásolja a hírességek vonásait, a teljes átalakulás érdekében pedig csak dekorkozmetikumokat és sminktechnikákat használ. Bárki bőrébe bújik, döbbenetes a hasonlóság!

hirdetés

A smink sok mindenre használható, elfedheti a bőrhibákat, eltüntetheti a fáradtság nyomait, vagy optikailag fiatalíthatja az arcot, esetleg megváltoztathatja formáját, karakterét.

He Yuhong azonban azzal tett szert óriási népszerűségre a közösségi média platformjain, hogy pusztán a smink és persze a tehetsége segítségével bárkivé képes átmaszkírozni magát.

Nemcsak mesteri szinten forgatja a sminkecsetet, hanem remek megfigyelő, tökéletesen leveszi azokat a karaktervonásokat, amelyek megrajzolásával teljes az átalakulás. Hírességeknek, filmes karaktereknek, sőt, a művészi alkotások ismert alakjainak is kölcsönvette már az arcát, vagyis az ő esetében tényleg elképesztő illúziókra képes a smink ereje!

Zseniális átalakulás a smink segítségével: hírességek bőrébe bújik a fiatal nő

Az Instagramon Yuyamika néven futó sminkes néhány évvel ezelőtt vált igazi szenzációvá az interneten, amikor az egyik videóját több mint egymillióan nézték meg. A gyorsított felvételen szinte minden mozzanatot megmutat, hogyan változott át Mona Lisává, a hasonlóság pedig igazán figyelemre méltó.

Azóta hírességek, filmes karakterek bőrébe is szívesen belebújik a smink segítségével, az átalakulás lépéseit pedig gyakran közzéteszi a közösségi média felületein.

Leonardo da Vinci Hölgy hermelinnel című festménye is megihlette, a végeredmény igazán lenyűgöző.

Albert Einstein és Charlie Chaplin arcát is lemásolta. Valószínűleg nem öt perc alatt készül el egy ilyen smink, hiszen az átalakulás lépésről lépésre épül fel, a hírességek karaktervonásaitól függően.

 

Dita Von Teese, Johnny Deep és Taylor Swift szinte megelevenedik előttünk a sminkelés befejeztével, az illúzió megteremtése a valóságban jó pár órát igénybe vesz. Bár vannak egyszerűbb átalakító sminkek, egyik sem egyenértékű a mindennapi makeup tízperces műveletével.

He Yuhong roppant ügyes, tudása vetekszik a filmes maszkmesterek művészetével, például az, ahogy a Léon, a profi című film Mathildájává vagy Monica Belluccivá sminkeli magát, egyenesen hátborzongató.

Kiemelt képek: @yuyamika7/Instagram.

  • Megosztás: