Egy gyönyörű smink abszolút fókuszba helyezi, kiemeli a vonásokat, és még csak túlzásba sem kell esni a cicomával ahhoz, hogy látványos legyen az átalakulás. Meseszép menyasszonyok előtte-utána fotókon.

hirdetés

A nagy napon bizony a legapróbb részletek is számítanak, a ruha, a frizura és a gyönyörű díszítés mellett a smink is kifejezetten sokat nyom a latban. Nagyon könnyű túlzásba esni a cicomával, ha valaki a hétköznapok során egyáltalán nem sminkeli magát, még az is előfordulhat, hogy a vastag kontúrozás, valamint a több réteg alapozó miatt a násznép alig ismeri fel a menyasszonyt.

A tökéletes, visszafogottan ragyogó eredményhez nem kell vakolat, csupán finoman ki kell emelni a gyönyörű vonásokat. Sokszor lehet hallani, hogy a kevesebb néha több, ez pedig az esküvői smink esetében maximálisan igaz, bármennyire is klisésen hangzik. Az arany középutat azonban nem egyszerű megtalálni, ugyanis fontos, hogy a makeup az egész napos programot gond nélkül kibírja a menyasszony arcán, mégse keltse egy maszk hatását.

Persze mindenkinek vannak elképzelései, egy adott árnyalatra, technikára épülő smink minden arcon másként mutat, éppen ezért célszerű először próbasminket kérni a szakembertől, hogy lásd, valóban ez lesz-e az az irány, amit a nagy napra megálmodtál. Ezek a menyasszonyok finom sminket kaptak a nagy napra, a sminkes látványosan átalakította őket, mégsem váltak felismerhetetlenné. Az eredmény cseppet sem túlzó, ám kellően elegáns, tökéletesen passzol az alkalomhoz.

 

Előtte-utána fotókon a gyönyörű menyasszonyok

Az előtte-utána fotók rendkívül látványosak, a profi sminkes finom, mégis határozott esküvői sminket készít a menyasszonyok számára. Nem viszi túlzásba a kontúrozást, könnyed árnyalással emeli ki az előnyös vonásokat.

Minden alkalommal egységesíti a bőr tónusát, az eredmény mégsem kelt maszkszerű hatást. Fontos, hogy az összkép ne egy Instagram-filterre hajazzon, mindeközben pedig a cél, hogy az ara szépnek lássa magát a tükörben, azonosulni tudjon a kisminkelt megjelenésével.

Igyekszik elfedni a nemkívánatos részleteket, például a sötétebb, szem alatti karikákat. A szemöldökvonalat mindig látványosabban hangsúlyozza. Ez a lépés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a tekintet kerüljön a fókuszba. Igyekszik kiemelni a szempillákat is, a legyezőhatás nagyban hozzájárul a szemek, s ezáltal a menyasszony ragyogásához.

Nem szokta túlkontúrozni az arcot, egy frissítő, könnyed makeupot készít a menyasszonyoknak. A rúzsokkal éppúgy finoman bánik, főként a natúr, pasztelles árnyalatok között válogat. Azt, hogy milyen színekkel érdemes dolgozni, leginkább az arc karaktere, valamint a menyasszony személyisége határozza meg.

Kiemelt kép és cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés