A híres nők gyakran kihasználják az új frizura varázsát. A megújult külső csak úgy vonzza a reflektorfényt, azonban a látványos átalakuláshoz sokszor nem is kell órákig ülni a fodrászszékben.

hirdetés

Hollywoodban nem ritka, hogy a hírességek látványosan átalakítják a frizurájukat, vannak, akik évente több alkalommal is alaposan felfrissítik a megjelenésüket, hajstílusukat. Előfordul, hogy valaki egy szerep kedvéért újít be egy merészebb fazont, míg mások szimplán a legújabb trendeket szeretnék kipróbálni. Mondhatjuk, hogy nincs nehéz dolguk, hiszen a mesterfodrászok a rövid tincsekből is egy pillanat alatt hosszú loboncot varázsolnak, habár még a sztárvilágban is előfordulnak bakik, emlékezzünk csak Angelina Jolie elrontott póthajára.

A sztárok között olyan ismert hölgyeket is találunk, akik hosszú évek óta ragaszkodnak a jól bevált fazonhoz. Jennifer Aniston például jóformán a Rachel-korszak óta nem változtatott a haján, csupán minimális frissítéseket eszközöltek rajta a fodrászával. Jane Fonda szintén kitart a klasszikus vágás mellett, de Jennifer Lopez sem viszi túlzásba a trükközést.

Idén a legtöbben csak egy apró finomítást kértek a szakemberektől. Bár még messze az új esztendő, és idén még akár látványosabb átalakulásokra is számíthatunk, már most érdemes sorra venni, hogy kik azok, akik csak egy minimálisan változtattak a hajstílusukon, ám ettől a kis cseles frissítéstől új erőre kapott a kisugárzásuk.

A híres nők idén is kihasználták az új frizura varázserejét

Azok, akik megunják frizurájukat és egy kis változatosságra vágynak, gyakran hajlamosak átesni a ló túloldalára. Egy frissítő hajvágás nem egyenlő a drasztikus átalakulással, avagy sokszor nincs szükség szőkéről feketére váltani, vagy fenékig érő hajból pixie-fazont varázsolni ahhoz, hogy kicsit fellendüljön a megszokott megjelenés. Sokszor egy aprócska, minimális átalakítás már elegendő ahhoz, hogy új fényben ragyogjon a küllem. Ezek a híres nők tökéletesen megtalálták az arany középutat. Csak egy pici változtatást kértek a fodrásztól, ám az aprócska újítások mégis maximumra kapcsolták a vonzerejüket.

Idén nagyon népszerű a finom hajszínváltás

Rihannát alapvetően mélybarna hajtónussal szokta meg a nagyközönség, noha voltak idők, amikor a merészebb árnyalatokat is simán kipróbálta. Gyakran választott a dögös vörös palettáról, most azonban egy finomabb, krémesebb hajszínre szavazott. A gyönyörű karamellás tónus hihetetlenül jól áll neki.

Emma Roberts sem vitte túlzásba a fodrászkodást, egy szimpla hajszínváltással érte el, hogy egy kicsit felfrissüljön a megjelenése. A színésznőt többször láthattuk már szőke tincsekkel, azonban az elmúlt időszakban inkább balayage techinkával festette a haját, a tövek jóval sötétebbek voltak, a világosodás pedig nem a hajtövektől indult. Noha maga az átalakítás nem jelentős, az, hogy az arc és a hajtömeg találkozásánál milyen tónus dominál, nagyban befolyásolja a kisugárzást. Az új frizura nagyon jól áll neki.

Sokan vállalták be a frufrut 2023-ban

Idén a legnépszerűbb átalakulás egyértelműen a frufruk trendjében rejlik. A 2023-as év abszolút a frufrus frizurák éve, nagyon sokan vállalták be a rövidebbre nyírt, homlokba omló tincseket, és még nincs is vége az évnek! Többek között Nina Dobrev, Ashley Tisdale és Reese Witherspoon is ezzel a pofonegyszerű finomítással frissítette fel megjelenését. A klasszikus vágású frizura tényleg látványosan átalakul ettől az aprócska változtatástól.

Van, aki rövidebb fazonra váltott

Eva Longoria nem sokszor változtat a frizuráján, leginkább arról híres, hogy remek érzékkel tud trükközni a klasszikus hosszú fazonnal. Idén azonban ő is úgy érezte, hogy itt az ideje egy kis frissítésnek, és bevállalta a méltán népszerű bobfazont. A rövidebb haj hihetetlenül jól áll a színésznőnek.

Hailey Bieber is visszatért idén a rövidebb bobfazonhoz. Az elmúlt években inkább félhosszú frizurával fotózták, azonban az év elején úgy döntött, hogy ismét bevállalja a trendi, ütős bobot. A változás nem túlzottan merész, mégis egészen más lett az arckaraktere a stílusváltásnak köszönhetően.

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés