Sehol egy kósza ráncocska, vagy aprócska pigmentfolt a bőrén, ami arról árulkodna, hogy Dita von Teese felett is telik-múlik az idő. A megjelenése majdhogynem húsz éve változatlan.

hirdetés

Talán sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy Dita Von Teese egy időutazó, aki gondtalanul jár-kel az idődimenziók között, hiszen úgy néz ki, mintha a negyvenes-ötvenes évekből pottyant volna közénk, és a külseje ma is hajszálpontosan olyan, mint a karrierje kezdetén. Persze tudjuk, hogy ez nem így van, de az valós tény, hogy a burleszktáncosnő remek formában van.

Dita Von Teese nem fiatalos, egyszerűen csak nem változik

Bár még ma is vetkőzik színpadon, a sztriptízdíva több lábon áll: modellkedik, fehérneműket tervez, és korábban a könyvírásba is bele-belekóstolt. Év elején a Jean Paul Gaultier és az Ulyana Sergeenko haute couture divatbemutatóján vonult végig a kifutón a párizsi divathéten, ahol tökéletes alakján ámult a közönség. Ébenfekete frizurája, hibátlan porcelánbőre, és a vörös rúzs, ami nélkül szinte sohasem mutatkozik, változatlanul a védjegyei.

Igaz, mindig színpadias smink fedi az arcát, azért a festék önmagában még nem tesz csodát, vagyis nem lehet csupán arra fogni ragyogó megjelenését. Éppúgy, mint formás idomait, elegáns vintage stílusát is megőrizte, sőt, tökélyre fejlesztette az évek során.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/GC Images/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés