Jennifer Lopez három divatos frizurastílussal és csodás öltözékekkel lopta el a show-t a párizsi haute couture divathéten.

hirdetés

Kétség nem fér hozzá, hogy Jennifer Lopez volt az egyik legstílusosabb díszvendége a párizsi couture divatbemutatóknak, ráadásul más-más frizurával jelent meg a Schiaparelli, az Elie Saab, valamint a Valentino tavaszi-nyári kollekciójának szemléjén.

Kedvenc fodrásza, Chris Appleton nagy varázsló hírében áll, ha ő készíti el az énekesnő-színésznő haját, sohasem lehetünk biztosak benne, hogy valóban új frizurát vágatott magának, vagy megint csak ügyes mesterkedés történt. Jennifer Lopez három eltérő frizurastílust villantott pár nap leforgása alatt a párizsi divathéten.

Jennifer Lopez gyönyörű volt a párizsi divathéten

A friss trendek sikkes egyvelegét jelenítette meg szettjeiben az 54 éves színésznő-énekesnő, emlékezetes bevonulásait nem igazán lehetett túlszárnyalni. A Schiaparelli 2024-es tavaszi couture show-ján extravagáns fekete-fehér szerelésben jelent meg, vizes hatású choppy bobfrizurával.

Látványos fehér kabátja olyan volt, mintha papírból hajtogatott virágszirmokból állna, alatta egy bordázott garbót viselt dögös cicanadrággal kombinálva. A divatházra jellemző, aranyszínű részletekkel díszített kiegészítőkkel koronázta meg az összképet.

 

Az Elie Saab show-ján úgy festett, mint egy tavasztündér, halványzöld ruháját még különlegesebbé tette a merész dekoltázs és a virágokkal díszített palást. Itt már sokaknak leesett a csel, hogy valójában nem vágatott magának állig érő fazont, csupán a lépcsőzetesen nyírt frizurájával mesterkedett a fodrász. Az alsó rétegeket ugyanis elrejtette, amikor a Schiaparelli divatbemutatójára készült az énekesnő.

A zöld estélyihez bársonyszalaggal átkötött, szolidan loknis hajviseletet választott Jennifer Lopez, sminkjének tónusai a ruháján látható lila virágokkal harmonizáltak.

A Valentino bemutatójára flippy lob stílusú frizurával érkezett, és nemcsak a hajstílusával, hanem a teljes öltözékével megidézte a hatvanas évek divatját. A most divatos masni sem hiányozhatott a hajából, és persze az ezüstszínű, csillogó részletek éppúgy hozzájárultak sikkes megjelenéséhez. Jennifer Lopez mindenkit elbűvölt a párizsi divathéten.

Kiemelt képek: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés