A 2024-es frizuradivat izgalmas, nőies újdonságokkal kecsegtet, miközben a jó öreg klasszikusoknak éppúgy helyet szorít a repertoárban. Képeken mutatjuk az év legdivatosabb hajviseleteit és fazonjait.

hirdetés

A 2024-es frizuradivat nőies és izgalmas

Ahogy az öltözködésben, úgy a frizurák terén szintén a nőies, kifinomult harmónia kerül előtérbe. Persze a laza, természetes kisugárzás sem szorul teljesen háttérbe, de összeségében elmondható, hogy a trendek minden aprócska részlettel igyekeznek stílusossá tenni a megjelenést és felerősíteni a vonzerőt.

Az új esztendő divathullámai nem mondanak le egészen a tavalyi népszerű fazonokról, ám a jól bevált klasszikusok mellé beújítanak néhány különleges, sikkes hajviseletet. A hosszú és a rövid verziók éppúgy érvényesülnek 2024-ben, bár úgy tűnik, a divat többnyire a rövidebb változatokat preferálja idén.

A galériában megtekintheted, hogy melyek lesznek az év legmenőbb fazonjai és hajviseletei. Habár a nőiesség áll a hajtrendek középpontjában, a lezser eleganciát és a vagány stílusfűszert kedvelők sem maradnak frizuratippek nélkül.

 

A bob és a pixie már évek, sőt, az utóbbi már évtizedek óta stabilan tartja pozícióját a hajtrendek listáján. A megunhatatlan rövid fazonok abszolút vonzerőnövelő hatással bírnak, s talán mára bebizonyították a társadalom számára, hogy a nőiességet egyáltalán nem a haj hosszában érdemes mérni. Érdekesség, hogy a 2024-es évben a bobstílusból inkább a rövidebb verziók, a pixie-vágások táborából pedig főként a hosszabb változatok lesznek igazán népszerűek.

A tépett, réteges hajvágás továbbra is a toplista élén helyezkedik el, ami cseppet sem meglepő. Sokkal dúsabbá teszi a lelapuló tincseket és tartást ad az erőtlen szálaknak, így érthető az előrejelzés, miszerint idén is sokan kérik majd a fodrásztól a sikkes, lépcsőzetes fazonokat.

A göndör, hullámos és egyenes hajtípus esetében egyaránt a természetesség a kijelölt út a 2024-es frizuradivat szerint, így a látványosan bongyor, loknis a frizurával rendelkezőket arra bátorítják az új irányzatok, hogy ne formázzák tincseiket mindenféle magas hőhatású eszközzel, hanem hagyják érvényesülni a fürtök természetes megjelenését.

A trendek között a hajfestésre és a különböző hajviseletekre szintén találhatsz tippeket, ötleteket. A festés idén a természetesség elvén a visszafogott, kifinomult és könnyed árnyalatokat helyezi előtérbe. A kiegészítők között ismét feltűnik a kétezres évek kedvence, a klasszikus, preppy stílusban tündöklő hajráf, valamint az ultranőies masni is.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés