A szimpla konty is mutathat nőiesen, elegánsan, ha ezt az egyszerű trükköt alkalmazod. A fodrászok így bolondítják meg a mindennapi hajstílust.

hirdetés

Szimpla konty egyszerűen, elegánsan

A szimpla konty egyszerű megoldás a hétköznapok során, ha már zsírosodnak a hajtövek, vagy épp az embernek nincs kedve órákon át babrálni a tincseivel a tükör előtt. A megfelelő technikával egy pillanat alatt összedobható egy vállalható frizura, a hajfánkok pedig kifejezetten sokat segíthetnek abban, hogy a szálak tényleg rendezettek legyenek.

Egy idő után azonban a klasszikus megoldás unalmassá válhat, de az is megeshet, hogy egy fontosabb, eleganciát megkívánó eseményre kell pikk-pakk elkészülni. Ilyenkor jól jön egy pofonegyszerű trükk, aminek köszönhetően a jól megszokott magas konty egészen más fényben tündököl.

A videóban lépésről lépésre láthatod, hogyan lehet egy finom fonattal feldobni a kontyot pár perc leforgása alatt. A procedúra cseppet sem bonyolult, bár eleinte érdemes más frizuráján kísérletezni. Amikor már a kezedben van a megfelelő mozdulat, garantáltan el tudod készíteni saját magadnak is.

 

Első blikkre egy kicsit bonyolultnak tűnhetnek a lépések, azonban gyorsan rá lehet érezni a megfelelő kézmozdulatokra. Az eredmény sokkal szebb lesz, mint akkor, ha egyszerű hármas fonatokkal tekernéd körbe a konty alját. Ahhoz, hogy feszes és tartós maradjon a nap folyamán, figyelj a megfelelő rögzítésre, használj inkább több hullámcsatot, hogy minden tincs a helyén maradjon.

Habár a szimpla konty már önmagában is eleganciát sugall, ezzel a megoldással sokkal különlegesebbé, egyedibbé válhat a megjelenés. Ha már belejöttél a frizurakészítésbe, akár a hétköznapok során is bevetheted ezt az egyszerű trükköt, garantáltan sok dicséretet kapsz majd aznap!

Ez a haj szuperül mutat egy csinos blézeres összeállítás mellett, de szoknyás szettekkel éppúgy bátran összeboronálható. Trükkösen fedi el a zsírosodó töveket, így többnapos hajból is érdemes lehet elkészíteni. Frissen mosott hajzuhatag esetén érdemes egy kis hajformázóval kezelni a tincseket, hogy a fonat ne csússzon szét a nap folyamán.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés