Dúsabb frizurát kapsz, ha nem a szokványos módon készül el a copf, ezzel a trükkel sokkal sűrűbbnek, tömöttebbnek mutatkozik a hosszú haj.

hirdetés

Összefogni a hajat nem nagy kunszt, ám a szimpla összegumizással teljesen snassz eredményre számíthatsz. Ahhoz, hogy dúsabb hatást érj el, kell egy kis fondorlat, ám így sem tart majd pár pillanatnál tovább a copf elkészítése, mely egészen felturbózza a hosszú haj tartását.

A rohanós napok legnépszerűbb hajviselete az egyszerű copf, ami sokféleképpen variálható. Az alábbi verzió a szélfútta konty és az alacsony copf előnyeit ötvözi, ezáltal nemcsak praktikussá, hanem látványosabbá teszi a frizurát.

Dúsabb hatást kelt a hosszú haj, ha így készül el a copf

A szimpla lófaroknál rafináltabb ez a copf, amely technikájának köszönhetően nem lapul le, nem csúszkál, ráadásul elegánsabban mutat.

Trükkös, de cseppet sem bonyolult, könnyen elsajátíthatod a lépéseit. Két hajgumira lesz szükséged a művelethez. A fejtetőhöz közel fogd össze a nagyobb hajtömeget, majd a tarkónál gumizd össze a maradékot. Ennél a lépésnél képezz egy kis hurkot a hajból, mint amikor kontyot készítesz. Az így kapott résen húzd át a felső copfot, és máris gyönyörködhetsz a sikkes frizurádban!

Ez a copf kicsit más, mint az alacsony lófarok, amely gyakran előnytelen a hosszú haj számára, mert könnyen lelapul, míg a három lépésből álló módszerrel dúsabb, nőiesebb, elegánsabb összképet érhetsz el. Kövesd a videó mozzanatait, és ha begyakoroltad, már tükör nélkül is menni fog az egyszerű művelet!

Kötött sapkához ideális ez a frizura, hiszen nem sok kárt tehet benne a fejfedő. A hurok miatt extra tartós, és gyönyörűen megdobja a volument. Ha akarod, előtte lágy loknikat varázsolhatsz a hajadba, de hullámok nélkül is sűrűbbnek tűnnek az összefogott tincsek.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés