A wolf cut frizura az egyik legdögösebb vágás az idei repertoárban, a hírességek után sokan kipróbálják a merész hajfazont. Ez a retró stílus egyedi, divatos megjelenést kölcsönöz viselőjének.

hirdetés

Noha vannak, akik mind az öltözködésben, mind pedig a frizurák terén biztonsági játékosok, úgy tűnik, hogy a fazontrendek egyre inkább elmozdulnak a vagány, merész irányvonal felé. Sokan kipróbálják a dögösebb, izgalmasabb vágásokat is, a retró frizurák modernizált verziói pedig remek lehetőséget kínálnak a stílusújításhoz. A hetvenes években, illetve 2021-ben elért sikere után most ismét a wolf cut hajvágás hódította meg a szezonális irányzatokat, a feltűnő, dús hatást eredményező stílust egyre többen kérik a fodrásztól.

A wolf cut frizura egyszerre merész, vagány és nőies

A múltból visszatérő trendek általában csak ideig-óráig maradnak velünk, ám a legerősebb stílusrészletek időről időre megjelennek az aktuális repertoárban, természetesen modernizált formában. Idén a hajstílusok között is számtalan izgalmas retró verzió bukkant fel, ráadásul úgy tűnik, hogy a klasszikus elegancia mellett a vagány, merész, tépett vágások is nagy sikert aratnak. A wolf cut frizura ismét reflektorfénybe került, ráadásul nem is akárhogyan!

A rétegezett vágások egyértelműen uralják az aktuális divatot, nem meglepő, hogy a dögös wolf cut is ott van a nagy visszatérők között. A shag és a mullet keverékéből kialakult dögös hajfazon merész, mégis nőies megjelenést kölcsönöz, miközben látványosan dúsítja a lelapuló tincseket.

Van benne valamiféle játékosság, bohém életérzés, ám mégis felerősíti a nőiességet és vonzerőnövelő hatással bír. A wolf cut, vagyis farkasvágás lényege, hogy a frizura felső harmadára összpontosul a hajtömeg, míg alul a tincsek szépen elvékonyodnak. A legtöbben csinos frufruval viselik a trendi hajfazont, amit számtalan módon lehet variálni, ezáltal a frizura tökéletesen az arcformához igazítható.

A 2024-es wolf cut frizurákat a retró, illetve modern trendek összeboronálása jellemzi. Rövid és hosszú frizurából éppúgy kihozható a dús, dögös vágás, a játékos, merész összhatás mindenképpen érvényesül. Laza hullámokkal mutat a legjobban, ám nem feltétlenül kell hajformázó masinával bíbelődnöd. Egy körkefével már a hajszárításkor is belecsempészheted a finom loknikat.

A wolf cut népszerűsége nem csupán a retró trendek újjászületésének tudható be. A hírességek is előszeretettel kísérleteznek a múltban divatossá vált, dögös vágásokkal. Billie Eilish, Miley Cyrus és Jenna Ortega is kipróbálták már a merész stílust.

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés