A BIOLA Orchida bőrtápláló szérumja koncentráltan tartalmazza az egészséges bőrképhez elengedhetetlen tápanyagokat, valamint a feszesség megőrzéséhez szükséges, aktív összetevőket.

Kezdjük egy nyomasztó, de igaz ténnyel, amit sajnos a tapasztalataim is alátámasztanak: a harmincas éveink második felvonásától számítva, a kollagéntermelés fokozatos csökkenése már látványosan megmutatkozik a bőrünkön. Ám jó esetben a mondatba bekerülhet egy de, mert szerencsére lehet küzdeni azért, hogy ez a folyamat belassuljon, sőt, egy kis odafigyeléssel eredményesen javítani lehet a bőrünk állapotán.

Húzósabb heteken, amikor nincs időm odafigyelni magamra, és vitaminok tekintetében nem éppen mintaétrendet folytatok, illetve kevesebbet alszom a kelleténél, és talán a stresszhormonok is túltengnek bennem picit, a gondatlanságom szinte azonnal nyomot hagy a bőrömön.

A húszas éveink botlásai, a felelőtlen napozásoktól kezdve az átmulatott éjszakákig, valahogy könnyebben korrigálhatóak voltak, legalábbis csak évek múltán kaptunk visszajelzést a bőrünktől, hogy mindezek neki nagyon nem estek jól, hogy is képzelhettük!

A negyven előtt egy hosszú lépéssel azonban, a megfelelő bőrápolás elhanyagolásáról, és a vitaminkészletünk leapasztásáról rögvest hírt kapunk a tükörből, kitágult pórusok, vagy petyhüdt, fakó, száraz és szomorú bőrfelszín formájában, mely évekkel öregebbnek mutat minket.

Ám itt jön képbe a de, mert szerencsére ez a helyzet egy kis törődéssel még menthető: ha igyekszünk kívül-belül pótolni a bőr tápanyag- és vitaminszükségletét, valamint odafigyelünk arra, hogy antioxidánsokkal kivédjük a környezeti ártalmakat, és a kiadós alvást sem mulasztjuk el, a bőrünk hálásan megköszöni, feszesebb, tömörebb lesz, és újra ragyogni kezd.

A bio arcszérum így nyújt segítséget a bőrnek

Napi másfél, de inkább két liter vizet öntök magamba, újabban mégis gyakran tapasztalom, hogy száraz és fakó a bőröm, pedig alapvetően kombinált bőrtípussal rendelkezem. A nappali arckrémem fényvédővel dúsított ugyan, viszont a környezeti ártalmakkal szemben – légszennyezettség, szálló por koncentrátum, légkondi, erős szél – nem veszi fel a harcot.

A BIOLA Orchidea bőrtápláló és szépítő szérumja a környezeti fényártalmaknak és stresszhatásoknak kitett, érett bőr rejuvenálását segíti elő. A vörös áfonya és a japán orchidea stem cells kivonatával, valamint a mandulatej, a hialuronsav, és a multivitamin komplex összetevőkkel támogatja a bőrsejtek regeneráló képességét, és mélyen hidratál, ezáltal feszesebb, vitálisabb bőrképet eredményez.

A reggeli órákban, a megtisztított arcbőrömre és dekoltázsomra viszem fel a szérumot, finom, masszírozó mozdulatokkal. Második lépésként jön az arckrém használata, melynek beszívódását mindig megvárom sminkelés előtt. Az orchidea kivonatával gyakran találkozom különféle kencékben, nappali arckrémben és szérumban kifejezetten imádom.

Hatékonyan regenerálja, fiatalítja a bőrt, különösen ajánlott a fáradtság, a stressz, és a szabad gyökök által okozott károsodások helyreállítására. A BIOLA bőrtápláló szérumja könnyed, folyékony állagú, és bio hatóanyagokat tartalmaz.

Bár látványosan frissíti és kisimítja az arcbőrt, még azokon a napokon is, amikor nincs időm magammal és a bőrömmel törődni, úgy tapasztaltam, hogy a zsírosabb T-vonalon kissé megszaporodtak tőle a mitesszerek.

Most már csak az arcom szárazabb területein használom, ott, ahol valóban igényli a bőröm, és ügyelek arra, hogy kevesebb kencével kombináljam. Így már békésen megfér a vékony rétegben felvitt nappali hidratálóval, és a kitágult pórusokat is szépen minimalizálja. Nem kell belőle sok, így hosszú ideig kitart a 15 ml-es kiszerelés.

A BIOLA Organic Skin Care weboldaláról 5888 forintért megrendelhető.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés