A látványos frizuraváltás csodákra képes, ezek a hatvan felett járó nők bebizonyították, hogy csak egy jó fodrász kell a nőies megjelenéshez.

hirdetés

A tökéletes frizura nélkülözhetetlen a sikkes megjelenéshez. Persze vannak napok és vannak időszakok, amikor az embernek nemigen marad ideje arra, hogy minden tincset a helyére igazítson és belője a kusza szálakat, a legtöbben azért igyekeznek karbantartani a loboncukat.

Mindenkinek megvan az az igazi klasszikus, jól bevált fazon, amiről már pontosan tudja, hogy remekül passzol az arckarakteréhez és a személyes stílusához. Ennek ellenére alkalomadtán érdemes bevállalni egy kis változást, ugyanis az új vágás abszolút frissítő, üdítő hatással bír.

Frizuraváltás 60 felett: a fodrász nem finomkodott az ollóval

Bár sokan kifejezetten tartanak az újdonságoktól, a fazonváltás cseppet sem korfüggő. Szerencsére manapság egyre inkább háttérbe szorul az a nézet, miszerint egy bizonyos kor felett nem célszerű kipróbálni az új trendeket. A legtöbb frizurafazon minden korosztály számára sikkes és előnyös, bátran lehet kísérletezni velük!

Ez a hölgy felhagyott a hajnövesztéssel, úgy döntött, búcsút int hosszú, ámde elvékonyodott tincseinek. A klasszikus félhosszú fazon helyett  az elmúlt évek legtrendibb hajstílusát választotta neki a fodrász, az eredmény önmagáért beszél.

 

Előfordul, hogy már egy eleve nőies és trendi fazonnak is búcsút kell inteni. Valószínűleg mindenki számára ismerős, amikor az évek óta bevált frizura egyszer csak unalmassá válik, és elkezd motoszkálni az emberben a fazoncsere lehetősége.

A fodrász jó néhány centit vágott a nő tincseiből, a rövidebb bobfazon pedig valóban sokkal vonzóbb, fiatalosabb hatást kelt. Nem feltétlenül érdemes ragaszkodni a hosszú verzióhoz a nőiesség érdekében, sokszor a rövidebb hajstílus előnyösebb, kiváltképp, ha dúsabbnak láttatja a frizurát.

 

Sokan azt gondolják, hogy a rövid hajjal már nem sok mindent lehet kezdeni, avagy kevesebb lehetőség adódik a frizuraváltás terén. Ez azonban egyáltalán nem igaz, akár néhány centi is látványos változást eredményezhet.

Rövid frizura és rövid frizura között is hatalmas lehet a különbség. Az eltérő fazonok egészen más fényben tüntetik fel a megjelenést. Ez a hölgy egy laposabb verziót kért a fodrásztól, s bár a tincsek veszítettek dús hatásukból, az összkép mégis sokkal nőiesebbnek és sikkesebbnek hat.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés