Az idős nő teljes átalakításon esett át, az új frizura és stílus pedig egészen megváltoztatta a megjelenését. A szakemberek minden apró részletre odafigyeltek, Susanne belső kisugárzása és külső megjelenése végre összhangba került.

hirdetés

Az új frizura és stílus nagyon feldobta az idős nő megjelenését

Az idő múlásával mindenki változik. Megjelennek a ráncok, átalakul a frizura tömege és textúrája, s előbb-utóbb a ruhatár is renoválásra szorul. Ahogy telnek az évek, sok nő hajlamos elengedni a folyamatos szépítkezést, mondván, úgyis mindegy, hogy mit csinál, az időt úgysem lehet megállítani.

Az idő megállítására valóban nincs semmiféle varázseszköz, azonban a haj karbantartásával, egy tudatosan felépített arcápolási rutinnal, finom sminkkel és sikkes ruhadarabokkal abszolút megőrizhető a fiatalos kisugárzás. A 78 éves Susanne zsákutcába került, mindenképpen segítséget akart kérni egy szakembertől, hogy egy kicsit jobban érezze magát a bőrében. Úgy érezte, hogy senki nem érti meg igazán, hiába ment el több fodrászhoz és próbált ki mindenféle csodaszert, az eredménnyel nem volt elégedett. Most egy profi csapatra bízta magát, akik olyan szakértelemmel alakították át a megjelenését, hogy a folyamat végén még ő is alig ismert magára.

 

A ráncokat nem lehet eltüntetni, az öregedést pedig nem lehet visszafordítani. Persze vannak olyan plasztikai beavatkozások, amelyek igyekeznek feszegetni a csoda határát, azonban ha valaki természetes szeretne maradni, és elzárkózik a sebészeti beavatkozásoktól, csupán pár aprósággal tehet azért, hogy megőrizze nőies vonzerejét.

Nem kell azonban túlgondolni a fiatalos megjelenést, hiszen valójában az összhang a lényeg. A sikkes külsőhöz elegendő egy jól eltalált hajfazon, valamint a személyiség által sugallt stílushoz passzoló ruhatár, hajszín és smink. Az idős hölgy átalakításához profi szakemberek nyújtottak segítséget, akik minden apró részletre kitértek. Kiválasztottak egy olyan frizurát, amely dúsabbnak, élettel telibbnek láttatja Susanne tincseit. Hatalmas hangsúlyt helyeztek az öltözködésére is, még a színtípusát is megnézték, hogy a szettek ne sápasszák az arcbőrét, ne törjék meg a lehengerlő összhangot. A sminkkel szintén sokat dobtak az arc ragyogásán.

Susanne vagánysága, színes egyénisége nem igazán jutott érvényre a korábbi megjelenésében. Pedig a fiatalos, élettel teli kisugárzásnak nem a ránctalan, sima bőr, és nem is a tökéletes alak a feltétele. Sokkal inkább a személyiséget tükröző stílus, a harmonikus összhang számít, amit jó érzékkel sikerült megvalósítaniuk a szakembereknek. Az önazonos öltözék, smink és frizura nagyot lendít a küllemen, hiszen nem elnyomja, hanem felerősíti a kisugárzás vonzerejét.

Az új stílus hatására a 78 éves Susanne legalább tíz évet letagadhatna a korából, ha nem többet. A megfelelő fazonú és tónusú ruhadarabok, a dús frizura, a gyönyörű makeup hihetetlenül felturbózta a megjelenését. Ám nem feltétlenül szükséges fiatalabbnak kinézni, az életkort tükröző megjelenés éppúgy lehet divatos, nőies és figyelemre méltó. A lényeg, hogy előtérbe helyezze az előnyös adottságokat, és kiemelje a személyiség erejét.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés