A nyári időszakban nem kell túlgondolni a sikkes megjelenést, a mesterkélten beállított frizura helyett például egy gyors, kreatív változat is megteszi, ami kendővel feldobva a legbájosabb.

hirdetés

A nyári szezonban általában nagy a pörgés, így nem mindig jut idő a frizura formázására, beszárítására, ám ha jól ügyeskedsz a kendővel, szuper eredményeket érhetsz el gyors hajkészítésekkel.

Néha érdemes régi filmekből inspirálódni, de a külföldi utazások során is sok olyan inger érheti az embert, amely ihletet adhat a frizurához.

3 gyors frizura kendővel: romantikus, nyári hangulatban

A kendő sokféleképpen feldobhatja az öltözéket, egy színes, vidám darab igazi aduász a ruhatárban, hiszen sokoldalúan variálható, és a frizurát is könnyedén meg lehet vele bolondítani.

A sikkes olasz, francia és spanyol nők éppúgy imádják hajukba kötni a kendőt, érdemes ellesni tőlük a módját, mert rengeteg stílusban variálják.

A videó három szuper gyors, egyszerű hajviseletet mutat be nyári hangulatban, de nem csak az utazás és nyaralás során sütheted el ezeket a stílusos verziókat.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés