Az esküvői készülődés legjobb része a tervezgetés, azon belül is a menyasszonyi ruhák választékának felmérése. Ezt ugyanis még kényelmesen, a kanapéról intézheti az ember, ráadásul az inspirációgyűjtés nem kerül semmibe.

hirdetés

Bár a mostani körülmények még nem kedveznek a népes menyegzőknek, a nagy nap tervezgetését érdemes elkezdeni, hiszen jó, ha már letisztult igényekkel, konkrét célokkal tudtok majd belevágni a szervezésbe, amikor végre eljön az ideje.

A lehetőségek kipuhatolása, és az információk begyűjtése még a nyugisabb, hálásabb része a nagy feladatnak, ugyanis többnyire otthonról intézhető, az internetet bújva. Az ara elsődleges dolga, nyilván a menyasszonyi ruha megálmodása, először ugyanis érdemes bezsebelni az inspirációkat, ráhangolódni a divat által kínált fazonokra, színekre, anyagokra, hogy ha nem is konkretizálódnak le rögtön, legalább körvonalazódjanak a kívánalmak.

Sokan úgy hiszik, ennek a folyamatnak a szalonlátogatások és ruhapróbák során kell megtörténnie, de valójában sok bosszúságtól, csalódottságtól és fárasztó procedúrától kímélheted meg magad – és persze az értékesítők idegrendszerét – ha azt a fázist későbbre hagyod, amikor már tisztában vagy azzal, milyen stílusú, típusú, szabású, színű és díszítésű ruhát szeretnél, és mi az, amire rögtön nemet mondasz. Ezzel mindenki dolgát megkönnyíted.

Persze, hiába kattan rá az ember egy bizonyos ruhafazonra, ha az esküvői kölcsönzőkben égen-földön nem lehet fellelni hasonlót, ezért érdemes minél több választékot átnyálazni az interneten, vagy katalógusokban, hogy kellőképpen felkészült légy, amikor már a próbákra kerül a sor. Most ehhez a fázishoz szeretnénk segítséget nyújtani, egy csodaszép tavaszi-nyári kollekcióval.

Gyönyörű menyasszonyi ruhák olasz divatházból: az Atelier Emé 2021-es darabjai

Az Atelier Emé egy olasz esküvői divatmárka, ami nem csak a hazájában népszerű. Az exkluzív ruhák gyártásakor a hagyományos szabásokat a legmodernebb technológiával ötvözi, és a díszítések során magas szintű, kézműves elemeket is alkalmaz. A divatház finom, minőségi anyagait és nőiesen romantikus stílusát a hazai szalonok szintén nagyon kedvelik, így néhány helyen a kölcsönözhető ruhák között is találkozhatsz az olasz brand gyönyörű kreációival.

A legújabb tavaszi-nyári kollekció már elkészült, ami Olaszország több pontján, esküvői üzletekben is kaphatóak. A ruhák teljes árát euróban tudod megnézni a márka weboldalán.

 

Az új darabok között a légiesen könnyed, és a csipkével, brokátmintával díszített fazonok egyaránt megtalálhatóak, melyek finoman és elegánsan hangsúlyozzák a nőies vonalakat. A tavaszi felhozatalban nem csak fehér, hanem gyöngyház- és krémszínű anyagokkal is találkozhatsz.

Kiemelt kép: Getty Images.

Képgaléria képei: Atelier Emé.

  • Megosztás:
hirdetés