Nem csak a lágy esésű, hanem a testhezálló esküvői ruhák között is lehet karcsúsító fazonokkal találkozni. A letisztult szabások csodásan formálják az alakot, pedig csak néhány apró részlettel trükköznek.

hirdetés

Olykor nehéz megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruhát, hiszen előfordul, hogy ami megtetszik, az pocsékul áll, vagy egyszerűen nem klappolnak össze a részletek. A most divatos letisztult kreációk kissé megkönnyítik az arák dolgát, mert minimális díszítéssel rendelkeznek, ezzel együtt a hibalehetőségeket is leszűkítik.

Ugyanakkor számos olyan bravúrt mutatnak be az alakformáló fazonkialakítás terén, amit első ránézésre talán nem is gondolna az ember.

Letisztult esküvői ruhák kis rafinériával: karcsúsító trükkök, amikre érdemes figyelni.

A slankító sziluettek nem csak a molett hölgyek számára ideálisak, ugyanis rengeteg előnyös tulajdonsággal bírnak, melyekkel kiemelik az alak szépségeit. Ráadásul mindezt úgy érik el, hogy nincsenek látványos elemei a ruhának.

Ha zavaró számodra a sok fodor, vagy az egymásra rétegelt anyagtenger, és inkább valami praktikus, egyszerű, mégis nagyon nőies megoldásban gondolkodsz, lesd el ezeket a szabásokat! Szinte bármelyik széles kínálatú szalonban találhatsz hasonló fazonokat. Mutatjuk, milyen részletekre érdemes figyelni, ha egy picit tökéletesíteni szeretnéd az alakodat.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Képgaléria képei: Azazie.

  • Megosztás:
hirdetés