Az esküvői ruha kiválasztása gyakran nagy macerával jár. Elvégre mindenki szeretné a lehető legjobb formáját hozni, és a megfelelő fazon, anyag megtalálása sokszor rengeteg időt vesz igénybe. Ezért érdemes minél előbb elkezdeni a keresgélést, így nagyobb eséllyel kerül majd el a menyegző előtti pánik. Ha egyedi menyasszonyi ruha mellett tennéd le a voksod, akkor mutatunk pár ötletet!

hirdetés

Egy álomesküvő leszervezése mindig nagy falat, különösen a járványhelyzetben, ami számos fronton megnehezíti a készülődést. Ám azok a párok, akik a dátum eltolása mellett döntenek, nem csupán időt nyernek, hanem rengeteg inspirációval is gazdagodhatnak. A várakozásból még előnyt is kovácsolhatnak azok a menyasszonyok, akik nehezen jutnak dűlőre a ruha stílusát illetően, hiszen, amíg a nagy nap fixálásra kerül, számos lehetőség adódik az ihletszerzésre.

Vannak, akik nem a klasszikus vonalakat tartják szem előtt, és nem a legnépszerűbb fazonoktól jönnek lázba, inkább a a személyiségükhöz passzoló egyedi kreációkat kutatják, melyek nem virítanak ott minden ruhaszalon kirakatában. Bár látszólag nincs könnyű dolguk, számukra sem lehetetlen megtalálni a tökéletes darabot. Ilyen esetben még nagyobb fontossággal bír az időben megkezdett keresgélés, pláne, ha még nincsenek kőbe vésett elképzelések, csupán homályosan körvonalazódó vágyak. Néhány ötlettel, talán segíteni tudunk!

Ez a nap különleges: bátran dönthetsz egyedi menyasszonyi ruha mellett

Szerencsére manapság már nagyon sok fazon, anyag közül választhatnak az arák, így mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló darabot. Ám mégis vannak esetek, amikor hiába a rengeteg csodaszép menyasszonyi ruha, valami mégis hiányzik. Sokan ezért döntenek inkább a varratás mellett, hiszen így tényleg tökéletesen fog illeszkedni a megálmodott kreáció.

Arról nem is beszélve, hogy a különleges kívánságok is nagyobb eséllyel megvalósíthatóak. Az esküvői szezonban a menyasszonyi ruhákra szakosodott varrónők nagyon leterheltek, ezért érdemes jóval a dátum kitűzése előtt előállni a nagy fazontervvel.

A rövid ruha nagyon sikkes, és nemcsak a polgári szertartáson állja meg a helyét. Díszítheti csipke, vagy kiegészítheted hatalmas fátyollal.

Az elöl rövid, hátul hosszú fazonok szintén különlegesek. Merészek, ám mégis nőiesek és elegánsak.

A retró puffos ujj nagyon trendinek számít, így akár a menyasszonyi ruhán is helyet kaphat.

Az overallok nemcsak a hétköznapokon minősülnek sikkes viseletnek, hanem esküvői öltözékként is megállják a helyüket, persze az elegáns anyag- és fazonválasztás elengedhetetlen. Csipkével és díszítéssel megspékelve, még nőiesebb az összhatás.

Az elegáns köpeny- vagy leomló ujjszabás egyaránt varázslatossá teszi a megjelenést. Egy ilyen fazonnal garantált a hercegnős hatás.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés