A menyasszony manapság már bármit viselhet, de az arák nagy része a hosszabb és feltűnőbb darabokat részesítik előnyben. Viszont polgári esküvő esetén a ruha lehet rövid, színes, vagy éppen mintás.

hirdetés

Mesés ruha polgári esküvő esetén is

A polgári szertartást sokan hamarabb megtartják, mint a templomi esküvőt és a lagzit, vagy esetleg csak anyakönyvvezető előtt kötik össze az életüket. Mivel ilyenkor általában kevés vendéget hív a pár, ezért bőven elég egy elegánsabb fehér ruha. Hiszen az uszályos és abroncsos darabok, azon túl, hogy nem a legolcsóbbak, sok esetben még kényelmetlenek is.

Számos üzlet kínálatában találhatsz az eseményre megfelelő kreációkat, amelyek elegánsak, mégis modernek és nőiesek. Ám, az is lehet, hogy a polgári szertartásra elképzelt tökéletes ruha, már épp a szekrényedben lapul. Az interneten rengeteg fotót találhatsz, amelyek segíthetnek a ruhaválasztásban.

 

Az esküvői szezon egyik elmaradhatatlan anyaga a csipke, amely szinte bármilyen formában megjelenhet a ruhán. Rendkívül nőies viseletnek számít, és ebből fakadóan sosem megy ki a divatból. Polgári szertartás esetén válassz rövidebb fazonú ruhát, amely nyugodtan lehet felül nyitott, és ha A-vonalú szoknyával rendelkezik, akkor biztos lesz a siker.

 

Akár a kedvenc nyári ruhádat is viselheted ezen a napon, amelyet könnyedén izgalmassá tehetsz egy színes cipővel, a csokrod pedig szintén passzolhat a lábbelid színéhez.

 

Az igazán vagány menyasszonyok viselhetnek overallt vagy nadrágkosztümöt, ezek is kellően elegánsak és emellett nőiesek. A trendi hatás érdekében feldobhatod akár fátyollal vagy kalappal, esetleg egy szép hajdísszel.

 

Bohém menyasszonyok akár színes, vagy mintás ruhában is az anyakönyvvezető elé járulhatnak. Ebben az esetben tényleg viselheted a kedvenc ruhádat, amelyhez ezután még szebb emlékek kötődnek majd. A fazon lehet hosszú vagy rövid, a legfontosabb, hogy jól érezd benne magad. Egy gyönyörű csokorral pedig igazán ünnepi lesz az összhatás.

Képek: Getty Images, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés