Bár manapság a túlkínálat jellemzi a menyasszonyi kollekciókat, akadnak olyanok, akik inkább az esküvői ruha varratása mellett döntenek. Ha te is fontolgatod ezt az opciót, az alábbi fazonötletek segíthetnek, melyek viszonylag gyorsan és egyszerűen elkészülnek.

Amikor még nem volt ilyen átfogó a szalonok kínálata, bevett szokás volt az esküvői ruha varratása, de nemcsak azért, mert így a saját elképzeléseit is belevehette megrendelésébe az ara, hanem, mert gyakran pénzt és időt spórolhatott ezzel a taktikai húzással.

Ami azt illeti, a menyasszonyi ruhákra specializálódott varrónők ma is túlterheltek a fő esküvői szezonokban, így nem biztos, hogy a kívánt gyorsaság és költséghatékonyság egyszerre megvalósul, amennyiben ezt az opciót választod. Ám, ha egyszerű, könnyen megvalósítható elképzeléseid vannak a ruhát illetően, valóban ésszerűbb lehet a varratás gondolata.

Esküvői ruha varratása: 5 egyszerű ruhafazon, ami könnyen elkészül

Egy letisztult vonalú esküvői ruhát – mely nem igényel díszítést, merevítőt, különleges kézi hímzéseket -, akár kevesebb várakozási idővel és macerával elkészíthet a varrónő, és nyilván a hibalehetőség is jóval kisebb, mint egy uszályos báli ruha esetében. Az alábbi fazonok egytől egyig csinosak és divatosak, ráadásul, az eseményhez passzoló, elegáns kabátkával is jól mutatnak, ami őszi-téli esküvő esetén szintén fontos szempont.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Képgaléria képei: Reformation.

  • Megosztás:
hirdetés