A katonai stílusú, oldalzsebes nadrágokról nem a nőies stílus jut elsősorban az eszünkbe, pedig éppúgy, ahogy az edzőcipők, átkacsingatnak a másik, sikkesebb térfélre.

hirdetés

Az oldalzsebes cargo nadrágok megítélése mindig is hullámzó volt a divatban: a kilencvenes években a sportos, lezser megjelenést támogatták, sőt sokáig ciki volt másképp viselni az efféle darabokat. Ám két-három évvel ezelőtt, a military trend nőies stílusjegyekkel gazdagodott, és ez új fénybe helyezte a zsebes nadrágokat.

A katonai fazonok egyre inkább finomodtak, és abban is változás tapasztalható, hogy milyen cuccokkal boronálható össze a cargo nadrág. Már az sem kínos, ha magas sarkú cipőt, fehér inget, vagy blézert adunk hozzá, de azért a vagány öltözék maradt az igazi terepe.

A cargo fazon a stílusmixelő trendek egyik népszerű darabja, hiszen sokféleképpen variálható, és még a finom, nőies megjelenés összképét sem bontja meg, ha egyszínű, letisztult vonalvezetésű zsebes nadrágról van szó. Idén bátran kísérletezgethetünk az oldalzsebes kreációkkal, mert számos divatvonal felkarolta őket.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás: