A téli hónapokban nincs is jobb, mint egy puha, meleg szőrmés kabát, ami jól véd a hideg ellen. Az élő állatok bundájából készült kabát helyett jó alternatíva lehet a műszőrme, amely sokféle színben és fazonban megtalálható a téli kollekciókban.

hirdetés

Műszőrme kabát nőiesen

A műszőrme kabátok még mindig nagyon népszerűek, hiszen praktikusak, és a megfelelő darabokkal kombinálva igazán nőiesek.  Ám ennél jóval több stíluslehetőség rejlik bennük: a hetvenes évek divatjából merítve, lehetnek bohémek, de a rockos vagányság sem áll tőlük távol.  Bár a rövidebb, derékig érő fazonok is terítéken vannak, ezek a darabok jól bírják a rétegeket, így a legnagyobb hidegben is melegítenek majd.

A klasszikus fehér, fekete vagy bézs árnyalatok egyaránt megtalálhatóak a műszőrme kabátkák palettáján, de nagyon divatosak a színes bundák is, amelyek feldobják a szürke téli napokat. Elegáns és sportos összeállítással éppúgy jól működnek, sőt, bakanccsal és edzőcipővel is elsütheted őket.

Egy dologra viszont figyelni kell, mégpedig, hogy a vastag kabát ne szélesítse az alakodat, így nem érdemes túlméretezett darabot választani. A bunda alá mindenképp kötött, vagy más meleg ruhát ajánlott viselni, de nem szabad eltúlozni a vastag anyagok egymásra halmozását, mivel optikailag plusz kilókat rakhatnak a testalkatra. A nőiesség érdekében, nem árt alaposan megválogatni, hogy milyen szabásokkal boronálod össze a szőrmés felöltőt.

 

Nyitókép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás: