A tornacipő régebben csupán a testnevelésórákon jelent meg, mint kötelező kiegészítő, ám jó pár éve az utcai divatban is teret hódított magának. Hosszú évek óta közkedvelt alapdarabnak számít, népszerűségéből nemigen veszített az elmúlt időszakban. Ez érthető, hiszen elképesztően jól kombinálható, sőt, a nőies stílusból sincs kitiltva.

hirdetés

Mindegy, hogy rövid vagy hosszú szárú, platformos vagy szimpla, minden formában sikkes tud lenni a megfelelő szettel. Rengeteg színben és fazonban kaphatók ezek a gumitalpú lábbelik az üzletekben, így bármilyen szetthez meg lehet találni a tökéletes darabot. Hihetetlenül sokoldalú a tornacsuka, hiszen sportos, lezser, elegáns, nőies és vagány szerelésekkel egyaránt be lehet vetni. Ősszel is kedvelt eleme a divatnak, de inkább csak enyhe, száraz időben.

Ilyen sokoldalú tud lenni egy egyszerű tornacipő: bármilyen stílussal kombinálhatod

Szimpla farmerral lazán nőies

A farmernadrág legalább annyira sokoldalú, mint maga a tornacipő, így ez a párosítás roppant sok lehetőséget rejt magában. Egy csinos, lágy esésű blúzzal, akár egy inggel kombinálva kifejezetten nőies lehet az összkép, miközben kellően laza hatást kelt.

Egy ilyen alapöltözék jól rétegezhető, egy mellény, esetleg kötött kardigán, vagy akár blézer, kiskabát is felkerülhet a szimpla felsőre.

A szoknya és a tornacipő elsőre szokatlan párosítás, de jól is elsülhet

Bármilyen meglepő, egyidőben hatalmas divatja volt a tornacipő-szoknya kombinációjának. Manapság újra megjelent ez az érdekes párosítás az utcákon, az összhatás pedig kicsit sem borzalmas, sokkal inkább vagány és egyedi. A szoknya nőiességéből kicsit elvesz ugyan a gumitalpú lábbeli, összességében mégis tükröz némi lezser eleganciát egy ilyen szett.

 

Nude cuccokkal kifinomult és stílusos

A nude ruhadarabok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek a visszafogott barna árnyalatok a maga természetességükkel, egyszerűségükkel magukban hordozzák a nőiességet és a kifinomult stílust. A tornacipő kissé megtöri ezt a tökéletes bézs-fehér összhangot, ettől a kettősségtől válik igazán zseniálissá ez a kombináció.

 

Még csak az sem fontos, hogy a lábbeli is visszafogott, halványbarnában vagy fehér színben jelenjen meg a szett részeként. Kifejezetten sikkes, ha elüt a szereléstől és egy kis feltűnést kelt maga körül. Akkor válik azonban igazán divatossá, ha az összeállításban valahol még visszaköszön a tónusa, például egy fekete tornacipő esetén egy ugyancsak fekete színű öv a tökéletes választás.

 

Bőrhatású cicanadrággal igazán ütős megjelenést kölcsönöz

A bőrhatású holmik elképesztően sikkesek, a nőiesség és a vagányság keveredik egy sportosabb beütéssel akkor, ha tornacipővel kerülnek párosításra ezek a cuccok. A megjelenést roppant stílusossá, egyedivé varázsolja ez a kombináció, miközben egy igencsak egyszerű, alapdarabokból álló szerelésről van szó.

 

Lezserebb holmikkal is kombinálhatod

A bohém stílushoz tökéletesen passzolnak a kopottas hatású tornacipők. Lazább ruhadarabokkal kombinálva kifejezetten lezser hatást kelt majd a szett, ami manapság különösen sikkesnek számít. A sokat hordott gumitalpú lábbeli bizonyos szerelésekkel vagabond, laza összképet ad, ám a viseltes cipő ez esetben nem a lyukas, koszos, elfeslett, elhanyagolt darabot jelenti.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés