Ha az egész nyári ruhatárunkat erre a két árnyalatra építenénk, azzal sem lőnénk túl a célon, hiszen egy tiszta és egy semleges szín találkozásából mindig finom, nőies stílus születik.

Az eleven színeket és neontónusokat felvonultató trendek mellett, egy semleges vonalat is tartogat számunkra a divat, mely a nyári hónapokban nagy kedvencünk lesz. Már most elképesztő népszerűségnek örvend a fehér és bézs párosa, mely sokoldalúan, ráadásul többféle stílusban kombinálható.

A bézs és a fehér más-más arányban jelenhet meg az öltözékünkben, amit vidám kiegészítőkkel is színesíthetünk, vagy maradhatunk az alapelgondolásnál, és visszafogott árnyalatokkal teremthetünk nyugodt, harmonikus egyensúlyt. Ezzel a két színnel kortalan, időtálló stílust alakíthatunk ki, de a vagány fazonokról sem kell megfeledkeznünk.

A natúr színekre épülő irányzat két kulcseleme idén a fehér ing, valamint a magas derekú bézs nadrág, melyek a szafari trend hangulatát is megidézik.

A változékony, szeszélyes időjárás miatt, a puha kötött anyagok is bekerülhetnek egy ilyen friss, nőies összeállításba.

Bátran játszhatunk a különféle anyagvastagságokkal és textúrákkal, hiszen a semleges színek nagyobb szabadságot kínálnak fel arra, hogy mintákkal, vagy izgalmas részletekkel dobjuk fel a megjelenésünket.

Egy ilyen finom színtársítás szinte vonzza magával a nőies stíluselemeket: a blézer, a csipkés blúz, és a lenge szoknya is lubickol a natúr öltözékekben.

Az aranybézs és a patyolatfehér ragyogása frissebbé varázsolja a megjelenésünket.

A feketével eleganciát csempészhetünk még a laza szettünkbe is. Nem baj, ha kicsit lezser ez az utcai elegancia.

A nyár slágerei a hófehér ruhák lesznek, melyekhez remekül passzolnak a homokszínű és bézs kiegészítők.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés