Az oversize és a klasszikus fazonok egyaránt megtalálhatóak a divatos kabátok között. A tél leghidegebb időszaka általában decembertől februárig tart, így még korántsem kell lemondani a műszőrme és a vastagon bélelt megoldásokról. Jöhet a vastag steppelt anyag, az irha hatású és műbőr felületű kialakítás, amelyekből még biztosan akad a leárazásokon!

hirdetés

Beköszöntött a január, így az ünnepek után sokan eljátszanak a gardróbújítás gondolatával. Az üzletek most a válogatást is megkönnyítik, hiszen a legtöbb kínálatban már elkezdődtek a leárazások, ezért igazán kedvező áron csaphatsz le a sikkes fazonokra. A meleg kabátokra ilyenkor éri meg beruházni, hiszen az eredeti ár töredékéért vásárolhatod meg a trendek slágerdarabjait.

A divatos kabátok a hideg hónapokban központi elemei az öltözéknek, ugyanis télen jóformán csak ez látszik a szerelésből. Fontos, hogy megfelelő darabot válassz, amit könnyedén tudsz kombinálni, passzol az alakodhoz, és valóban meleg. Nem könnyű megtalálni az ideális kreációt, hiszen az üzletek szinte roskadoznak a termékektől.

Feldobják a megjelenést: ezek a divatos kabátok idén sem maradhatnak ki a téli ruhatárból

Idén a trendek igazán változatosak, sokféle stílus van porondon, így mindenki megtalálhatja a személyiségéhez, ruhatárához leginkább illeszkedő darabot. A divatos kabátok nagyszerű stílusesszenciának számítanak, változatos színekben pompáznak, ezért megfűszerezik a megjelenést.

Pufidzseki

A pufidzseki a street style elmaradhatatlan eleme, ami manapság már nem húzza keresztbe a nőiességet. A sportos felöltő prímán muzsikál magas sarkú csizmával, nőies retiküllel és akár még szoknyával is. Ha pedig lazább szerelést szeretnél összerakni, akkor jöhetnek a bőrhatású nadrágok, farmerek és a chunky csizmák. A hatalmas oversize kreációk mellett az alakot kiemelő, finomabb, övvel megbolondított kreációk is porondon vannak.

Műszőrme

A műszőrme dzsekik, kabátok pár évvel ezelőtt bukkantak fel, azóta pedig eltávolíthatatlanok a divatos kabátok közül. A meleg felöltők roppant sikkessé, modernné teszik az összhatást, és garantáltan nem fogsz bennük meghűlni.

Aviátor

A szőrmegalléros aviátorkabát nőies és vagány egyszerre. A fazon már a hetvenes években is nagy sikernek örvendett, a divatkörforgásnak köszönhetően pedig ismét felkapottá vált. Többféle hossz elérhető belőle, vannak olyanok is, amelyek a derekat fedik. A barna és a fekete mellett változatos színekben szerezheted be.

Egyenes szabású szövetkabát

A szövetkabátokat ilyenkor éri meg beszerezni, hiszen a minőségi darabok nem olcsók, ám a leárazásokon az eredeti ár töredékéért vásárolhatod meg az elegáns kreációkat. Rengeteg szín, fazon, hossz közül választhatsz, akadnak mintás vagy gombokkal feldobott darabok. Természetesen választhatsz egyszerű kabátot, ez sosem megy ki a divatból, és bármilyen alkalomra megállja a helyét.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képek a cikkben: Christian Vierig / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés