A tél legsokoldalúbb darabja a műszőrme kabát, ami nemcsak meleg és puha, de még sikkes is. Már önmagában egy remek divatesszencia, ezért más látványos elem nem szükséges. Roppant könnyen kombinálható, rengeteg fazonban, anyagban, színben található meg az üzletekben. Összegyűjtöttük a legjobb kreációkat, amelyeket érdemes megvenni.

hirdetés

A téli hónapokban a divat legfőbb eleme a kabát, a hidegben ez fedi az egész szettet, ezért minden szezonban változatos fazonokkal rukkolnak elő a tervezők. A szövetkabátok, pilótadzsekik és a pufidarabok mellett nem maradhatnak ki a sorból a műszőrme kreációk.

Mindennel is jól mutat a műszőrme kabát: ezek a legszebb darabok

A puha kabátok többféle fazonban, stílusban, színben találhatóak meg a kínálatban. Vannak egészen rövid kreációk, túlméretezettek és hosszúak. A karcsúsított darabok is felbukkannak, bizonyos holmikat övvel, megkötővel láttak el a tervezők. A műszőrme felöltő rengeteg stílusban megállja a helyét, hiszen egy letisztult ruhadarabról van szó.

Az elegáns összeállítások nélkülözhetetlen eleme a hideg időszakban, hiszen kellően meleg, így nem lehet benne megfázni. Remekül mutat magas sarkú csizmával, elegáns ruhával vagy szoknyával. Úgyszintén jól muzsikál a kötöttekkel, illetve a bőrhatású darabokkal. A holmik eltérő anyaghasználata pimaszsággal, nőiességgel ruházza fel a megjelenést.

 

Ha a letisztultabb megjelenést kedveled, a műszőrme kabát akkor is bekerülhet a szerelésbe. Egy monokróm összeállításra valósággal felteszi a koronát. Farmerral, melegítőnadrággal és még edzőcipővel is házasíthatod, ezért tavasszal az enyhébb időben egyaránt hasznát veheted a puha felöltőnek.

A színekről sem szabad elfeledkezni, a fekete mellett rengeteg színes kreációt találhatsz az üzletekben. Nagyon népszerűnek számítanak a bézs holmik, bár ezeket nem a legegyszerűbb tisztítani, az kétségtelen, hogy feldobják a megjelenést.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés