Hamarosan itt a jó idő, ám a változékony időjárás miatt egy darabig biztosan jól jönnek majd a meleg holmik. A tavaszi divat nagyszerűen hasznosítja újra a téli szezon kulcsdarabjait, melyek alaposan felpezsdítik az új szezon irányzatait.

hirdetés

Az őszi-téli szezon lassan a végéhez közeledik, így ismét elköszönhetünk a vastag, oversize kötött pulóverektől, a pufi dzsekitől és a bundás csizmáktól. Apránként előkerülhetnek a vékonyabb holmik, melyeket olyan rég volt már alkalmunk viselni. A szezonváltás mindig magában hordoz egy kis izgalmat, hiszen új színek, minták, szabásvonalak lepik el ilyenkor az üzleteket, melyek közül igazán élvezetes válogatni.

Ám a télen viselt holmiktól sem kell még elbúcsúzni, az új szezon számos fazont átemel, így a kedvenceket még egy darabig biztosan el lehet sütni.

A kora tavaszi divat még nem dobja félre a téli cuccokat: ezek a nélkülözhetetlen kulcsdarabok

Oversize blézerek

A túlméretezett zakóknak nagy hasznát vettük a szezonban, hiszen a pufi dzseki alá is simán befértek, miközben könnyű volt őket rétegezni. A nagyobb szabás lehetővé tette, hogy a garbók mellett a vékony kötött pulóverek is helyet kapjanak.

A tavaszi divatnak már teljesen más tervei vannak a jól ismert kreációval. Jöhet nadrággal, farmerral, inggel vagy apró toppal, esetleg a kedvenc vékony ruhádat egészítheted majd ki vele.

Mintás darabok

A hetvenes éveket idéző mintás kreációk főként az őszi divatban bukkantak fel. Ám, ha télen is viselted a nosztalgikus darabokat, akkor van egy jó hírünk, mivel a meleg idővel együtt ezek is visszatérnek. Ismét jöhetnek a színek, absztrakt formák és a lenge anyagok.

Hatalmas sálak

Idén végre ismét fókuszba kerültek a hatalmas sálak, melyekért sokan rajongunk. A sötét tónusok mellett főként a vidám, színes darabok hódítottak. Szerencsére ezektől sem kell végleg búcsút venni, a hidegebb napokon bátran feldobhatod vele a szövetkabátod.

Kötött ruha

A szezon abszolút kedvence a kötött ruha volt. A sokoldalú, könnyen kombinálható nőies fazon mindent maga mögé utasított. Tavasszal előkerülhetnek a vékonyabb darabok, melyeket edzőcipővel, vagy egyszerű derbyfazonnal és ballonkabáttal kombinálhatsz.

Feltűnő csizmák

A tavaszi divat színterén nem csak a feltűnő táskák hódítanak, mivel megjelennek a kínálatban a csillogó díszítéssel ellátott lábbelik is. Ezek a darabok ősszel már egy aprócska epizód erejéig felbukkantak, de nem váltak uralkodó trenddé, reméljük, a tavasz jobban kedvez nekik, hiszen igazán nőiesek és csinosak.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés