Ezek a sikkes tavaszi szoknyák jól passzolnaka  kortalan viseletekhez, negyven felett a legnépszerűbbek. Vagány részletek dobják fel a nőies összhatást.

hirdetés

Tavaszi szoknyák negyven felett: ezek a legdivatosabb fazonok

A téli időszakban sokan félreteszik a szoknyákat, noha a legtöbb darab abszolút jól mutat vastagabb harisnyákkal kombinálva. A tavaszi szezon már jóval kegyesebb az időjárás tekintetében, ilyenkor elegendő egy vékonyabb harisnya, de a melegebb napokon már harisnya nélkül is bátran viselhetők a csinos, nőies fazonok.

2024-ben leginkább a hosszabb, midi vagy éppen maxi fazonú szoknyák kerülnek előtérbe, ám természetesen a dögös kis miniszoknyákat sem kell a szekrény mélyére száműzni. Rengeteg klasszikus tér vissza az aktuális repertoárba, a megjelenést pedig a nőies, illetve vagány, merész részletek keveredése teszi majd különlegessé.

A galériában mutatjuk, hogy melyek a legnépszerűbb szoknyafazonok a szezonban negyven év felett. A divatos darabok között mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló verziót, a kínálat rendkívül sokszínű a tavaszi időszakban.

 

A retró trendek felerősödésével nem meglepő, hogy a jó öreg farmerszoknya határozott lendülettel tért vissza a 2024-es utcai divat színterére. Az elmúlt években inkább a rövid, mini fazonok taroltak, ám a negyven feletti hölgyek idén inkább a hosszabb változatokat részesítik előnyben. Elegáns szettekben, blézerrel és magassarkúval kombinálva munkanapokon is bátran viselheted a klasszikus darabokat, ám a farmerszoknyák edzőcipővel és lezser felsőkkel összeboronálva éppen olyan stílusos összképet teremtenek.

A téli időszakban talán egy kicsit háttérbe szorultak a lenge, légies pliszírozott szoknyák, a tavaszi szezonban azonban újra a népszerűségi listák élére kúsztak. A hosszú fazonok rendkívül kényelmesek, praktikusak, ráadásul nagyon nőiesek és előnyösen formálják az alakot. Alapvetően inkább az elegáns vonalat erősítik, ám lezser, sportos holmikkal kombinálva menő stílusmixeket alkothatsz velük.

A szezon egyik kedvenc darabja a menő bőrhatású vagy lakkszoknya, amit a mob wife trend fellendülése csak még tovább erősít. A bőrholmikat a legtöbben az őszi-téli időszakban szeretik bevetni, ám idén a vidám tavaszi szezonba is határozottan belefér a vagány gengszterstílus. Ha jól eltalálod a fazont, a nőies összkép is garantált!

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés