Egy csinos midiszoknya nagyon fel tudja turbózni a nőies összhatást, ráadásul nem igényel nagy divatbravúrt a viselése, hiszen bármilyen stílusban kombinálhatod.

hirdetés

Midiszoknya viselése változatosan, stílusosan

Bár a rövidke miniszoknyák sem szorulnak háttérbe, a csinos midi, illetve maxi fazonok abszolút előtérbe kerültek az idei évben. A kényelmes, ámde nőies darabok ellepték a boltok polcait, a tavaszi-nyári szezon legnépszerűbb kulcsdarabjaivá váltak. Nemcsak praktikusak, hanem hihetetlenül jól alkalmazkodnak a különböző stílusokhoz, ennek köszönhetően bárki könnyedén beillesztheti őket a ruhatárába.

A 2024-es év egyértelműen a merész stílusmixek éve, a divat elmosta a határokat a vagány, lezser, elegáns és nőies darabok között. A csinos szoknyákat melegítőfelsővel, ingekkel, magas sarkú cipőkkel és sportcipőkkel egyaránt viselheted, az izgalmas kombinációkat csupán a ruhatárad korlátozhatja.

A galériában mutatunk néhány inspiráló midiszoknyás összeállítást, amelyek meghatározóak a szezonban. Bármilyen stílusban bevetheted a kedvenc szoknyádat, a most divatos midi fazonvariációkkal roppant egyszerű nőies stílusrészleteket csempészni az öltözékbe.

 

Sokan azért tartanak a midi fazonoktól, mert azt gondolják, hogy a lábszárközépig érő szoknyahossz csúnyán szélesíti az alakot, ezáltal lerombolja a nőies, sikkes megjelenést. Tény, hogy a lábszárközépre fókuszáló kontraszt egyáltalán nem előnyös, ám a megfelelő párosításban a trendi szoknyák nem teszik tömbszerűvé a sziluettet.

Érdemes a derékvonalra helyezni a fókuszt, ezáltal a karcsúbb terület kerül előtérbe, a nőies alak így nem vész el a hosszú szoknya alatt. A cipőkkel is lehet trükközni egy kicsit a csinosabb összkép érdekében. Az erősen kontrasztos lábbelik a lábszárra terelik a tekintetet, elvonják a figyelmet a homokóraalakról. Ha visszafogottabb, akár testszínű cipőkkel vagy szandálokkal boronálod össze a midi fazont, sokkal előnyösebb lesz az eredmény.

A bő felsők abszolút nem tiltólistásak, sőt, egy oversize ing vagy pulóver mellett éppúgy csodásan mutathat a midiszoknya, még akkor is, ha az szintén bővebb szabású, például harangfazonú. A lényeg, hogy ne vesszen el a sziluett a lezser és az A vonalban bővülő szabás találkozásakor, valamilyen trükkel vagy praktikával mindenképpen hangsúlyozd ki a derekad. Ha ezekre az apróságokra odafigyelsz, a trendi midiszoknya testmagasságtól függetlenül csinos és sikkes összhatást eredményez majd.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés