A klasszikus, kényelmes sportcipő idén is divatos, különösen akkor, ha szoknyával kombinálod. A megosztó trend évek óta listavezető a tavaszi szezonban.

hirdetés

A sportcipő és a szoknya párosa évek óta népszerű a divatban, sokan azonban még mindig furcsának találják a trendi kombinációt. Mivel idén a stílusmixek abszolút előtérbe kerültek, nem meglepő, hogy az edzőcipős, szoknyás összeállítások is új erőre kaptak, s talán még erősebben tértek vissza a tavaszi jó idővel. Nem mindegy azonban, hogy miként kombinálod őket, a nőies és stílusos megjelenéshez nagyon kell figyelni az apró részletekre.

A sportcipő így nem mutat slamposan a szoknyával: a részleteken múlik a nőies összhatás

Bár sokan ódzkodnak a sportcipő és a csinos, elegáns szoknya összeboronálásától, sőt, azt is mondhatjuk, hogy egyeseknél durván kiveri a biztosítékot ez a menő kombináció, a megfelelő szettben abszolút jól tudnak működni a különböző stílusok, az eltérő elemek között megteremthető a harmonikus összhang.

Ha már szoknyát visel az ember lánya, egyértelműen a nőies megjelenés kerül előtérbe, amit egy egyszerű, lezser edzőcipő nem fog lerombolni, ha a részletek is stimmelnek. A galériában mutatunk néhány inspiráló összeállítást, amelyekben remekül mutat a sportcipő és a szoknya párosa. Csak egy kis trükközés és némi stílusérzék kell a csinos, sikkes megjelenéshez.

 

A nőies eredményhez be kell tartani néhány alapszabályt. A legfontosabb, hogy a szoknya kerüljön előtérbe, az legyen hangsúlyos. Bár idén nagyon trendivé váltak a színes edzőcipők, a szoknyás szettekben érdemes egyfajta finom részletként elrejteni a lábbelit, hogy a feltűnő, egyedi külső ne vonja el a figyelmet a sikkes, elegánsabb megjelenésről.

Ehhez a szimpla fehér sportcipők szuper választásnak bizonyulnak. Szépen belesimulnak az összképbe, nem keltenek feltűnést, ezáltal bármilyen stílusban megállják a helyüket. Bár idén tavasszal inkább a színes és mintás darabokon van a reflektorfény, azért a klasszikus fehér cipőket sem kell a szekrényben rejtegetni!

Fontos, hogy a cipő árnyalata passzoljon valamelyik ruhadarabhoz, így sokkal letisztultabb és nőiesebb lesz az összkép. A kiegészítőkkel is harmonizálhat a lábbeli, az öv vagy a táska árnyalatát éppúgy hozzáigazíthatod.

Romantikus, elegáns blúzokkal és ékszerekkel különösen sikkessé tehető a megjelenés, a sportcipő egyáltalán nem rombolja le a kifinomult megjelenést.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés