A fehér sportcipő rendkívül sokoldalú, ráadásul évek óta hatalmas népszerűségnek örvend. Bár a borongós őszi időjárás általában nem kedvez a hófehér lábbelik viselésének, a műbőr borítású megoldások még az esőnek is ellenállnak.

hirdetés

A fehér edzőcipő igazi alapdarab, az év minden egyes szezonjában tökéletesen helytáll. Az egyszerűségében rejlik a különlegessége. Mivel semleges darab, szinte minden stílushoz jól passzol, ebben kivételt képez mondjuk az alkalmi elegancia. Az utcai trendek kedvelt irányvonalához, a sportos, hanyag eleganciához azonban tökéletesen idomul, és még a nőiességet sem zárja ki, sőt, remekül működik együtt nőies elemekkel.

A galériában mutatunk pár sikkes szettet, amelyben a fehér sportcipő a trendi stílusfűszer.

 

A fehér sportcipő így sikkes ősszel

A sportcipő szó hallatán sokaknak az edzés vagy épp a kirándulás jut eszébe, ám a csinos darabok már rég túlnőttek a mackónadrágos összeállításokon. Bármilyen stílusban megjelenhetnek, garantáltan kifinomult ízlésről árulkodik majd a szett, ha a ruhák fehér lábbelivel kerülnek összeboronálásra.

A legegyszerűbb megoldás, ha fehér pulcsival és farmernadrággal viseled őket, azonban ennél simán lehetsz egy kicsit kreatívabb és merészebb. Amennyiben más hófehér holmi is megjelenik az outfitben, kifejezetten egységes és ízléses lesz a megjelenés.

Színéből adódóan mindenhez szuperül passzol a fehér sportcipő, nem kell aggódni amiatt, hogy elrontaná az összképet. Akár élénkebb, látványosabb tónusokkal is kombinálhatod, kellőképpen elveszi az élét a durva árnyalatoknak, elegánssá varázsolja a vidám, vibráló szetteket.

 

Habár első blikkre furcsán hangzik, hogy a fehér edzőcipő az őszi szezon sztárja, hiszen a latyakos időben képtelenség úgy viselni ezeket a darabokat, hogy estére ne kelljen órákon át áztatni őket a mosószeres vízben, simán hordhatók ilyenkor is. A vászon- vagy éppen szövetanyagú verziókat érdemes száraz időszakokra tartogatni, míg a műbőr anyagú cipőket esőben éppúgy bevetheted.

A cipőfűző okozhat némi fejtörést, hiszen az őszi időjárás viszontagságai nem csak magával a cipővel, a fűzővel éppúgy ki tudnak babrálni. Ha netán sárosak vagy koszosak lesznek, mindenképpen érdemes bevetni a már jól bevált fehérítő praktikákat, amelyeket a ruhák tisztításánál alkalmazni szoktál.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotó: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés