A téli öltözködés nem sok teret enged a kreativitásnak, hiszen ilyenkor a legfőbb szempont a meleg ruházat. Bár az utóbbi időben egyre több színes, különleges szabású kabát jelenik meg a palettán, sokan mégis maradnak a jól megszokott, klasszikus szabású, fekete fazonoknál. Ebben az esetben érdemes nagyobb hangsúlyt helyezni a kiegészítőkre, melyek nagyszerűen feldobják a megjelenést. Egy mutatós táska csodákra képes, ezért kiválogattuk a szezon legjobbjait!

hirdetés

A téli hónapokban kevés látszik a csinos öltözékből, hiszen a blúzokat, pulóvereket elfedi a kabát. A divat ilyenkor a legtöbb nőnél háttérbe szorul, mert a meleg rétegezés nagyobb előnyt élvez. Ebben a szezonban a kabátok játsszák a főszerepet, a tervezők pedig ehhez mérten formálták át a trendeket.

A klasszikus, mindent elfedő, letisztult kreációk mellett megjelentek a különleges anyagokból szabott, színes vagy mintás télikabátok. Ezek sokkal több lehetőséget hordoznak magukban, hiszen egy sárga vagy rózsaszín dzseki alaposan fel tudja pezsdíteni a megjelenést. Ám legalább ennyi fejtörést is okozhatnak, hiszen nem egyszerű az árnyalatokat megfelelően házasítani. Bár a színtömbök nagyon sikkesnek számítanak, a harsány, össze nem passzoló tónusok alaposan leronthatják az összképet. Ezért sokan inkább a klasszikus feketét választják, amivel sosem lehet hibázni.

Ám a szerelést ilyenkor is fel lehet dobni, ennek az egyik legegyszerűbb módja, ha a különféle színes, mintás kiegészítőket variálod. Jöhetnek a stílusesszenciaként működő sapkák, sálak, kesztyűk, és természetesen a táska fazonja, megjelenése sem mindegy.

Így lesz a táska a megjelenés központi eleme: színes, mintás darabok a tél kedvencei

A kínálat igazán sokszínű, a szó minden értelmében. Divatosnak számítanak az apró kiegészítők, a nagyobb, vállra akasztható verziók, valamint a pakolásra alkalmas kézitáskák. A vonalvezetések úgyszintén változatosak, felbukkannak a teljesen egyszerű kialakítások, ám a díszítések szerelmesei is találhatnak különleges darabokat az üzletekben.

A láncoktól és más elemektől sem kell elbúcsúznunk, a fémes, csillogó részletek igazán vagánnyá teszik az összképet. Nem muszáj fekete színű darabot választani, egy piros vagy kék kiegészítővel igazán nagyszerű lesz az összkép. Ha pedig inkább a bézses árnyalatokat kedveled, akkor is ráakadhatsz a tökéletes kiegészítőre.

 

Idén hatalmas népszerűségnek örvendek a világos színárnyalatok, rengeteg kabátot, pulóvert és kiegészítőt találhatsz a bézs és rokonárnyalataiban. Tény, hogy a sáros, latyakos időben nem praktikus, ám a szárazabb napokon elsüthetők az efféle szerelések. Ha nem szeretnél tetőtől talpig világost viselni, akkor feldobhatod egy vibráló vagy pasztell árnyalatú táskával.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés