Vannak olyan táskafazonok, melyekre egyszerűen rákattan a női agy, és nincs mit tenni, ez a szerelem nem múlik el egykönnyen. Vagy azért, mert kicsik, könnyen kézbe simulnak, vagy, mert nagyok, amikbe lehet pakolni. Praktikusak is, és persze szépek, olyan klasszikus kincsek, melyek időtállóak, és minden szetthez passzolnak. Melyik az a táska, amit te sem tudsz megunni?

Nyereg-, boríték- és körfazonok jönnek-mennek, ahogy a cifra, túlgondolt táskadizájnok szavatossága is hamar lejár. Felbukkannak egy-egy szezonban, azután ugyanolyan hirtelenséggel eltűnnek, és meglehet, hogy pár év múltán már nem is emlékszünk rájuk.

Ám akadnak olyan táskák, melyek letisztult, klasszikus megjelenésükkel nemcsak szabadon lavíroznak a stílusok között, hanem hosszútávra szóló értéket képviselnek a divatban. Szerethetőek, mert nőies és vagány szettekkel egyaránt jól összeférnek, ráadásul magas sarkú cipővel, csizmával, és sportos edzőcipővel éppúgy tökéletes harmóniát alkotnak.

8 táska, ami minden szetthez passzol

Bosszantó tud lenni, amikor az ember lánya felöltözik és rájön, hogy egyik táska sem illik a szettjéhez. Pedig nem csak ruhák terén, hanem táskafronton is rá lehet bukkanni olyan alapdarabokra, melyek változatos stílusban variálhatóak.

 

Egyik-másik táskafazon már az ötvenes-hatvanas évek óta a nők legjobb barátja, és még ennyi idő elteltével is változatlanul divatos. Bár nem mindegyik a praktikusság mintaszobra, már ami a pakolhatóságot illeti, de kétségkívül stílusossá teszik az öltözéket.

Kiemelt kép: Daniel Zuchnik/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés