Nemrég számoltunk be a szezon legújabb táskaőrületéről, már is itt egy másik. Igaz, egyik sem a praktikumról híres, és táskának is csak kis jóindulattal nevezhetőek. Különösen az, amelyikről most írunk majd, hiszen, még annyi minden sem fér el benne, mint a mostanában őrületesen népszerű, zsebkendőnyi minitáskában.

Ez a táska viszi a prímet furcsaság terén

Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy a táskán óriási lyukak tátongnak, épp úgy, mintha csak egy darab sajt volna. Az Off-White divatmárka legújabb táskakollekciója a párizsi divathéten debütált, nem kevés csodálkozó pillantást vonva maga után. Bár a táska mérete a minitáskához képest rendben van, mégis haszontalan, legfeljebb egy vicces dizájnertáskának megy el nem kevesebb, mint 1665 dollárért.

Az Off-White tervezője, Virgil Abloh, azt nyilatkozta, hogy a táskák dizájnját a meteorzápor jelensége ihlette. El is nevezte a kollekciót Meteor-nak, és valljuk be, tényleg eléggé úgy festenek a táskák, mintha egy jókora meteorraj vágtatott volna át rajtuk.

A tervezőtől egyébként nem áll messze a polgárpukkasztó magatartás, hiszen a Jitney névre hallgató táskakollekció darabjaira olyan lopást buzdító szlogeneket rakott, mint ’Készpénz van benne”, ’Fordítsd el, hogy kinyíljon’ és ehhez hasonlók. Ennek ellenére ebbe a táskába legalább lehet is mit tenni, ha már 1510 dollárba kerül.

Képek: Getty Images/Richard Bord, Peter White.

  • Megosztás:
hirdetés