A téli táskadivat izgalmas, különleges darabokkal színesíti a repertoárt. A modern fazonok mellett retró klasszikusok is visszatérnek a kínálatba.

hirdetés

Izgalmas és formabontó a téli táskadivat

A téli táskadivat idén izgalmasabb, mint valaha. A retró és modern fazonok éppúgy helyt kaptak a kínálatban, a kilencvenes évek kedvence mellett a friss elegancia éppúgy érvényesül a táskák megjelenésében.

A megfelelő táska kiválasztása ominózus pontja a hétköznapi szetteknek. Sokan nem fektetnek nagyobb energiát a kiegészítők összehangolásába, pedig az összkép sokszor az apró részletektől lesz igazán stílusos és egyedi.

Érdemes betárazni néhány örökké divatos klasszikust, ám a különlegesebb darabokról sem szabad lemondani. Néhány izgalmas és formabontó darabbal a szimpla, unalmas téli szettek abszolút megfűszerezhetők. Az idei táskadivat határozottan segít a megjelenés felturbózásában. A galériában mutatjuk a legdivatosabb fazonokat.

 

A táskadivat ugyanolyan hullámzó, mint a ruhatrendek. Nem csupán minden évben, de minden szezonban más és más fazonok vannak porondon. Persze vannak visszatérő klasszikusok, a repertoárt általában izgalmas, merész darabok színesítik és teszik izgalmassá.

Idén a kilencvenes évek kedvenc táskája hozza a retró hangulatot, a letisztult fazonok pedig a modern eleganciát. A legkülönlegesebb és egyben legfurcsább táskák a műszőrmére hajazó darabok, amelyek úgy néznek ki, mint egy kis plüssállat vagy puha párna. A műszőrme kabátok népszerűségét tekintve egyáltalán nem meglepő, hogy a trend a táskák között is tarol.

A szezonban a hatalmas tote táskák a divatot és a praktikumot egyaránt képviselik, persze a kisebb méretű verziók éppúgy népszerűek. A fémhatású, fémesen csillogó táskák továbbra is maradnak a népszerűségi listák élén, ezekkel nagyon egyszerűen feldobhatod az unalmas téli szetteket.

A táskákkal egyébként nem kell finomkodni, bátran be lehet vetni a merészebb, egyedibb darabokat. Ha különleges táskát választasz, érdemes letisztult, alapdarabokból álló szett mellé párosítanod, hogy az eredmény ne legyen túlzó és tolakodó. A színes kiegészítőkkel például abszolút felpezsdítheted a borús napokat.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés