A szürke pulóver a tavaszi divat jolly jokere. Bármilyen stílushoz jól passzol, remekül kombinálható élénk és semleges színekkel, és nem teszi unalmassá, fáradttá a megjelenést, ha így viseled.

hirdetés

A szürke pulóver a tavaszi divat kedvence

A tavalyi évben egyértelműen a bézs árnyalatok vitték a prímet, idén a neutrális, barnás tónusokat a szürke váltotta. Sokan igencsak meglepődtek rajta, hogy ez a semmilyen szín lesz az egyik legnagyobb trend az utcai divat porondján. A szürke azonban rendkívül sokoldalú, ez talán az egyik legnagyobb előnye, és nem csak morózus változatai vannak, a pasztelles, légies árnyalataival különösen megéri kísérletezni.

Néhányan tartanak a szürkétől, ugyanis hamuszerű, rideg tónusaival könnyedén öregítheti a megjelenést. Azonban nem feltétlenül dob rá öt-tíz évet az ábrázatra, ha a megfelelő variációban viseled. A sikkes külső titka abszolút a finom, apró részletekben rejlik, nem árt tisztában lenni azzal, hogy a szürke milyen árnyalatokkal működik jól és mutat előnyösen. No meg persze az sem mindegy, hogy milyen fazonú holmikat választ az ember lánya egy hétköznapi összeállításhoz, ugyanis sok esetben nem is a szín az, ami előnytelenné teszi az összhatást, maga a szabás szintén sokat nyom a latban.

A galériában összeválogattunk néhány csinos, stílusos összeállítást, melyekben a szürke pulóver dominál. Olyan tavaszi szetteket mutatunk, amelyek más-más stílust képviselnek, így biztosan megtalálod azt, ami számodra igazán inspiráló lehet.

 

A szürke pulcsikat érdemes feketével kombinálni, ugyanis a mély tónus mellett szabályszerűen életre kel a hamvas árnyalat. Ugyanez igaz a fehérre is. Egészen más színben tünteti fel a szürkét, ezért célszerű az archoz közeli részen megbolondítani egy-egy hófehér kiegészítővel a hétköznapi pulóvert.

Tavasszal a legtöbben bátrabban viselik az élénk, merész tónusokat, melyek egytől egyig szuperül mutatnak egy szürke pulcsi mellett. A piros, a magenta, a lila, a zöld és a királykék ugyanúgy megbolondítja az összhatást, ráadásul elég csak egy kis részletként elrejteni őket a szettben. Egy táska, kendő vagy sapka bőven elegendő lehet ahhoz, hogy a szürke felső sikkesebbé váljon, arról nem is beszélve, hogy ezek a variációk nemhogy öregítenék a megjelenést, sokkal inkább fiatalító hatással bírnak.

Ha valakire azt mondják, hogy olyan, mint egy szürke kisegér, arra gondolnak, hogy észrevétlenül eltűnik a tömegben. Talán részben emiatt alakult ki az a vélemény, mely szerint egy szürke pulcsi túlzottan hétköznapi viselet ahhoz, hogy igazán nőiessé és stílusossá varázsolja a megjelenést. Ez azonban cseppet sem igaz, csak nem mindegy, hogy az ember lánya mivel viseli a semleges tónusú darabot.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés