Annak is megvannak ez előnyei, ha otthon búcsúztatod az óévet, például még szabadabban dönthetsz arról, hogy milyen ruhát viselsz. Bár olykor csábító opció tud lenni, most nem arra gondolunk, hogy kinyúlt melegítőgatyában hentereghetsz a kanapén a tévé előtt. Ezek a szilveszteri szettek inkább a nőiességet támogatják, miközben roppant kényelmesek.

hirdetés

Szilveszter este otthon maradni nem az ördögtől való, hiszen nem a helyszínen múlik, hogyan érzed majd magad. A hozzáállás is sokat számít, ezért, ha teheted, öltözz ki, vagy legalábbis tedd félre azt az öltözéket, amit nap közben viseltél a takarításhoz.

Bátran bújj ünnepi szerelésbe, ha ahhoz van kedved, hiszen ünnepelsz! Hogy miért, vagy kiért? Leginkább önmagadért. Nőiesebbnek, magabiztosabbnak érzed majd magad, amennyiben megadod a módját.

Sikkes szilveszteri szettek otthonra: többféle stílusvariációhoz adunk inspirációt

Na, de miért is ad szabad kezet a megjelenésed kialakításához az otthonra tervezett buli? Gondolj csak bele! Talán régóta szemezel már azzal a csinos kis selyemszoknyával a szekrényben, de eddig még nem volt alkalmad felvenni. Nem lenne túl praktikus dolog pont télen bevetni, hiszen vastag harisnyával nem mutat jól, egyébként meg csak összefagynál benne.

Ám a házi ünneplés alatt nem kell törődnöd az időjárás szabta korlátokkal, akár szandált is viselhetsz, te írod a szabályokat. A bézs nadrág is előkerülhet, nem baj, ha vékony az anyaga, de egy élénk színű kötött pulóvert is ünnepivé tehetsz vibráló rúzzsal, és feltűnően csillogó fülbevalókkal. Minden csak rajtad áll, most kötetlenül játszhatsz a kedvenc ruhadarabjaiddal.

Van olyan közöttük, amit eddig sohasem mertél felvenni? Tedd meg, nem baj, ha túl szexi otthonra. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, és az öltözéked – amellett, hogy kényelmes – éreztesse veled, hogy ez most egy különleges alkalom, nem egy olyan nap, ami elsikkad. Remek tippeket adunk, ha mellőznéd a nagy flancot és a tetőtől-talpig flittert!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Képgaléria képei: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés