Nyakadon az ünnepi összejövetel, és halvány elképzelésed sincs, hogy mit vegyél fel? Biztosan akad egy kedvenc kötött pulóvered, ami számtalan stíluslehetőséget tartogat számodra. Adunk pár ötletet, hogy teheted elegáns, alkalmi darabbá!

Karácsony előtt rengeteg a teendő, ráadásul hatalmas tömeg özönli el az üzleteket, és rendelni sem érdemes, mert úgyis óriási csúszással érkezik meg, ha egyáltalán elér a címre még az ünnepek előtt. Nem biztos, hogy az ajándékok beszerzése után még jut időd és energiád arra, hogy valami új cuccot vásárolj magadnak az ünnepi összejövetelekre.

Ám, amikor egy nő azt gondolja, hogy nincs egy rongya sem, amit felvegyen, valójában rengeteg kiaknázatlan lehetőséggel kecsegtet a szekrénye tartalma. Néha csak egy kis ihletre, szikrára van szükségünk ahhoz, hogy más szemmel nézzünk a túl hétköznapinak ítélt ruháinkra. A kötött pulóver például kézenfekvő választás lehet, és biztosan ott lóg belőle jó néhány fazon a téli ruhatárban.

Első gondolatra talán elcsépeltnek és unalmasnak tűnhet, de képzeld csak el egy muszlin ruhával vagy fényes szoknyával kombinálva. Ugye, hogy máris izgalmasabb? Még a legolcsóbb, basic felsőből is kihozhatod a legdivatosabb stíluscsavarokat: válassz egy élénk színű kreációt, adj hozzá csillogó ékszereket, nőies kiegészítőket, esetleg egy színházba illő selyemszoknyát.

Biztos remek párosításokra bukkanhatsz, ha kicsit jobban beásod magad a szekrényedbe. Mi megadjuk hozzá az ötletszikrát, a többi már rajtad áll!

  • Megosztás:
hirdetés