Az ünnepek után a csillogó díszek visszakerülnek a dobozokba, az alkalmi ruhadarabok pedig a szekrény mélyén landolnak. Ám ezeket a kreációkat átmentheted a hétköznapi öltözékedbe.

Karácsony és szilveszter után minden visszazökken a régi kerékvágásba, az egyszer-kétszer viselt ünnepi ruhák pedig feledésbe merülnek. Vagy mégsem?

Az ünnepvárás lázas időszakában hajlamosak vagyunk mindenféle elegáns darabot összevásárolni, aminek nagy részét többször már nem tudjuk kihasználni: ilyenek a karácsonyi pulóverek, a flitteres cuccok és a tavalyi mellé vásárolt sokadik kis fekete ruhák.

Persze fogadkozunk, hogy jók lesznek még jövőre is, de akkor majd ismét elcsábítanak minket az újdonsült ünnepi kollekciók, és nagy valószínűséggel nem a tavalyi partiruhánkat fogjuk elsütni.

Ám, ha jól vásároltunk, az elegáns szettjeink darabjait a mindennapokban éppúgy remekül hasznosíthatjuk, mert újragondolva belepasszolhatnak a hétköznapi stílusunkba.

A fekete szoknya és blézer például időtálló a divatban, és mindkét darab jól variálható lazább öltözékekkel is. Mutatjuk, melyek azok az ünnepi holmik, amelyeket biztos nem kell a szekrény mélyére száműznöd, sőt, még tavasszal is vígan viselheted őket.

  • Megosztás:
hirdetés